Prezentare – Tt eSports GT Fit Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 30 June, 2017.

Concluzii

 
In momentul de fata, Tt eSports GT Fit este disponibil in magazine pentru 1349 RON, oferind aceleasi dotari si aceeasi calitate a materialelor ca unele modele de ~1600 RON. Constructia este solida, materialele utilizate sunt de buna calitate, avem la dispozitie toate reglajele necesare, iar senzatia pe care scaunul o ofera este aceea de scaun de curse.

Am apreciat in mod special rotile de dimensiuni generoase, precum si materialul care imbraca scaunul si nu in ultimul rand spuma densa folosita in interior. Din punctul meu de vedere, Tt eSports GT Fit poate fi alegerea ideala pentru un individ de dimensiuni standard.

Totusi, daca aveti dimensiuni ceva mai mari (si nu ma refer aici strict la greutate, ci la latime) va recomand calduros modelul Comfort. In practica, oricat de comod ar fi Tt eSports GT Fit, pentru mine este pur si simplu inutilizabil, pe cand modelul Comfort este o adevarata desfatare.

In fond, in anumite situatii un produs de genul “one size fits all” nu ofera neaparat cele mai bune performante, prin urmare faptul ca Thermaltake au doua modele in gama este mai mult decat binevenit. Utilizatorul normal va beneficia de o sustinere laterala pe masura in GT Fit, in timp ce utilizatorii ceva mai mari se vor bucura de suficient loc in GT Comfort. Desi… parca nu apreciez faptul ca Fit este utilizat in antiteza cu Comfort… hmm…

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Tt eSports GT Fit Gaming Chair

 1. Ioan a scris pe:

  nu prea inteleg de lumea isi cumpara scaune de gaming? Nu am gasit unul in zona sub 1300 de lei care sa mi se para comfortabil (am 102 Kg si 1.90m). Pe deasupra, 95% din cele peste 1300 de lei sunt din piele si nu cred ca sunt multi care apreciaza senzatia de fund transpirat. Iar cele din textil mai ieftine, au mecanisme de calitate slaba.

  Am ramas destul de dezamagit de oferta de scaune de birou (gaming sau nu) de la noi, asa ca am preferat sa mai strang bani (adica card de cumparaturi) si sa fac o investitie intr-un scaun Herman Miller Aeron si nu imi pare deloc rau.

 2. George a scris pe:

  Ia-mi si mie unul, te rog!

 3. Red a scris pe:

  După ce de-a lungul timpului am schimbat diferite scaune, iar pe ultimul puteam sta maxim 2 ore, am dat 1800 de lei pe cel mai scump scaun de gaming pe care l-am putut găsi.

  A meritat.

  Acum pot sta toată ziua la calculator.

  Desigur, eu câștig bani stând la calculator, așa că am recuperat banii într-o săptămână.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Ioan – exista si versiune textila la scaune high-end.

Lasa-ne un comentariu: