Prezentare – TT Premium X Comfort Real Leather Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 2 July, 2020.

TT Premium X Comfort

 
Si acum imi amintesc prima oara cand m-am asezat pe un scaun de gaming si am fost usor deranjat de sustinerea laterala care imi deranja “aripioarele” din dotare pe care majoritatea barbatilor trecuti de 30 ani le au, insa se pare ca Thermaltake s-a gandit si la noi. Scaunele din gama Comfort se adreseaza celor mai pufosi ca sa spunem asa, fiind gandite pentru persoane cu o greutate de pana la 150KG. In cazul in care nu aveti nevoie de asa ceva, sportul fiind o constanta in viata voastra, Thermaltake va pub la dispozitie modelele Fit, care sunt recomandate pentru o persoana cu o greutate mai mica de 120KG.

TT Premium X Comfort Real Leather este un scaun de gaming premium invelit in piele naturala, modelul nostru avand culoarea rosu burgundy, care arata excelent in opinia mea. Bine, produsele TT Premium nu sunt destinate utilizatorilor sensibili la pret, materialele folosite fiind de cea mai bina calitate, iar la constructie nu se face nici-un rabat, prin urmare pretul pentru scaunul testat astazi se invarte in jurul sumei de 3000lei.

Discutam totusi despre un scaun imbracat in piele naturala, constructie solida cu sezut si spatar lat ce pot sustine pana la 150kg. TT Premium X Comfort Real Leather este scaunul pe care si l-a dorit intotdeauna colegul meu Monstru, insa dupa pandemie cred ca toti avem nevoie de un scaun usor mai lat, nu? Haideti sa trecem mai departe si sa vedem cum vine ambalat scaunul X Comfort.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – TT Premium X Comfort Real Leather Gaming Chair

Lasa-ne un comentariu: