Prezentare – TT Premium X Comfort Real Leather Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 2 July, 2020.

Asamblare si utilizare

 
Am inceput cu fixarea rotilor de 3″ (75mm) in baza de aluminiu care este si ea marita pentru o mai buna stabilitate (70cm). Continuam cu montarea pistonului Class-4, apoi fixam mecanismul culisant de sezut. Mecanismul este prevazut cu doua manete: de ajustare a inaltimii in partea dreapta si de blocare a spatarului in partea stanga. Urmeaza fixarea sezutului de spatar, respectiv pozitionarea acestuia pe piston si scaunul de gaming este gata de folosire.

Dotarile sunt deja standard pentru un scaun de peste 1000-1200 RON – ajustarea unghiului spatarului intre 85 si 160 de grade, ajustarea ungiului sezutului intre 3 si 14 grade, oscilant sau pozitie fixa, respectiv ajustare 4D a suportilor pentru brate.

Desigur, TT Premium X Comfort Real Leather are cateva caracteristici specifice, cum ar fi spuma de densitate ridicata utilizata in constructia sa (75KG/m3 pentru spatar si 55KG/m3 pentru sezut)), respectiv sasiul construit din bara de otel de 22mm diametru. Oricum atractia principala a acestui scaun este pielea naturala alternata cromatic intre rosu burgundy si negru, cusuta exemplar, aducandu-mi aminte de scaunele prezente in masinile sport exclusiviste. Mai mult decat atat, scaunul este solid, oferind un suport ferm atat in zona lombara cat si in partea superioara a spatelui.

Perna lombara respecta linia cromatica generala, fiind extrem de comoda si flexibila in utilizare. Personal, accesoriile de acest gen isi gasesc locul in dulap iar praful se asterne peste ele de-a lungul anilor, insa de aceasta data chiar nu este cazul .

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – TT Premium X Comfort Real Leather Gaming Chair

Lasa-ne un comentariu: