Prezentare – TT Premium X Comfort Real Leather Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 2 July, 2020.

Concluzii

 
TT Premium X Comfort este tot ce ti-ai putea dori de la un scaun de gaming, calitatea constructiei fiind la cel mai inalt nivel, la fel ca si confortul. Vinovate pentru aceste aspecte sunt structura lata si solida, precum si pielea naturala care acopera scaunul. Mai mult decat atat, spre deosebire de majoritatea scaunelor de gaming care vin cu spuma tare pe sezut, Thermaltake a folosit o densitate de 55kg/m3, ceea ce face ca posteriorul nostru sa ne multumeasca dupa sesiunile prelungite de gaming. Nu in ultimul rand, toate detaliile au fost atent calibrate pentru o ergonomie cat mai ridicata: inaltimea pistonului, arcul pentru balansarea spatarului (poate fi si blocat), manerele 4D, s.a.m.d..

TT Premium X Comfort Real Leather vine cu un pret de 3000lei, cu putin noroc iti poti cumpara o masina la banii astia, adica 2 scaune, o bancheta si care te mai si duce in diverse locuri. Lasand gluma la o parte, Thermaltake nu a fost niciodata un brand accesibil, iar gama de lux TT Premium se adreseaza consumatorilor cu pretentii si posibilitati pe masura acestor pretentii. Si adevarul este ca TT Premium X Comfort Real Leather arata superb, fiind o optiune demna de luat in considerare daca dispuneti de aceasta suma de bani si va doriti un scaun de gaming de top. Acesta a fost de altfel si primul scaun de gaming unde am folosit cu succes perna lombara, aceasta fiind mai inalta si mai plata decat cele intalnite in mod normal.

Totusi, daca ne uitam prin magazinele online putem gasi ICON Real Leather de la Noblechairs in variantele de culoare coniac (testat de aici) sau negru la preturi intre 2200 – 2400lei, ceea ce poate reprezenta o problema pentru TT Premium X Comfort Real Leather. Voi ati plati 800lei in plus pentru TT Premium X Comfort Real Leather sau ati merge pe ICON Real Leather? Hmmm… parerea mea este ca Thermaltake ar mai trebui sa umble putin la pret, chiar daca discutam despre un produs premium. Scaunul este ceea ce trebuie, insa eu cred ca un pret de cel mult 2500lei ar fi mai potrivit pentru entuziastii din Romania.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – TT Premium X Comfort Real Leather Gaming Chair

Lasa-ne un comentariu: