Review – Creative T100

Scris de: , in categoria: Diverse, in 27 April, 2020.

Creative T100

 

Seriile de boxe T a celor de la Creative a facut multi utilizatori fericiti prin calitatea sunetului, mai ales daca ne raportam la pretul de achizitie. Un model indragit in mod special este Gigaworks T40 II, care ofera putere si fidelitate de un nivel mult mai ridicat raportat la cei “doar” 32W declarati, datorita constructiei cu 2 difuzoare si 1 tweeter pe fiecare dintre cele 2 boxe. Desi scapa de numele Gigaworks, subiectul testului nostru de astazi face parte din aceeasi serie T, fiind insa proiectat cu un alt public tinta in minte.

Spre deosebire de celelalte modele ale gamei, Creative T100 vin cu un design elegant, putand la fel de bine sa stea in living sau dormitor, nu numai pe birou. In acest scop, au fost dotate cu toate conexiunile posibile: 3.5″ analog, intrare optica TOSLink pentru console, port USB pentru redare direct de pe stick, precum si Bluetooth 5.0 cu suport A2DP. Pentru control mai facil avem o telecomanda IR inclusa in pachet prin care putem ajusta functiile de baza (selectarea intrarii, volum, bass, inalte), putem comuta intre cele 4 preseturi de egalizare si putem controla functiile de redare (Play / Pause, Stop, Inainte, Inapoi) in cazul folosirii conectivitatii USB sau Bluetooth.

Cu un pret de 500lei (sub cei 530lei la care gasim Gigaworks T40 II), Creative T100 pare un competitor interesant, insa ramane de vazut daca arhitectura cu un singur difuzor a fost o alegere buna sau nu. Doar citind mai departe veti afla, asadar haideti sa dam pagina.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Creative T100

Lasa-ne un comentariu: