Computex 2019 – Creative

Scris de: , in categoria: Stiri, in 30 May, 2019.

Creative

 
Daca anul trecut va povesteam despre tehologia holografica 3D de sunet a celor de la Creative, mai precis Creative Super X-Fi, anul acesta am primit o alta veste buna la Computex. Cei care ne urmaresc cu atentie review-urile au observat probabil ca in ultimul an toate notebook-urile pe care le-am primit de la Clevo aveau logo-ul Super X-Fi pe ele.

Acest lucru se datora utilizarii versiunii software, insa anul acesta Creative si Clevo au dus lucrurile la un alt nivel, anuntand in cadrul Computex-ului un parteneriat in care OEM-ul taiwanez va integra de acum inainte DSP-ul Super X-Fi in notebook-urile sale, utilizatorii notebook-urilor Clevo putandu-se bucura de sunet de cea mai buna calitate.

Pentru cei care nu sunt la curent cu subiectul, Super X-Fi este un DSP pe 32 biti care poate procesa 8 canale 24 biti / 96 KHz, avand integrat un DAC de nivel audiofil cu un SNR de peste 100dB. Practic, prin acest parteneriat notebook-urile Clevo vor fi echipate cu una dintre cele mai performante solutii audio de pe piata.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2019 – Creative

Lasa-ne un comentariu: