Computex 2019 – Noctua

Scris de: , in categoria: Stiri, in 5 June, 2019.

Noctua

 
Ca in fiecare an, cei de la Noctua au prezentat diverse prototipuri la care lucreaza in momentul de fata, unele dintre acestea urmand a fi concretizate in viitoare produse lansate pe piata. De la bun inceput trebuie sa mentionez ca Noctua au fost printre putinele companii care nu s-au abatut de la traditia pe care o au in domeniu, prin urmare nici cea mai mica mentiune a cuvantului RGB nu a existat in stand-ul Noctua, in denumirea produselor sau in planurile acestora de viitor.

In schimb, am vazut o multime de noutati, cum ar fi viitoarele modele twin-tower de 140mm din seria D, o versiune redux pentru NH-U12S, versiuni Chromax negre pentru binecunoscutele NH-D15, NH-U12S si NH-L9i, un hub cu 8 canale PWM, precum si noi modele de ventilatoare slim din seria A.

Totusi, de departe cel mai impresionant proiect din stand-ul Noctua a fost un prototip pentru un heatsink pasiv, un monstru de dimensiuni impresionante, care ar trebui sa isi faca aparitia pe piata in 2020. Ehipat cu 6 heatpipe-uri si o baza solida din cupru nichelat, acesta ar fi capabil sa tina in frau procesoare cu un TDP de pana la 120W in mod pasiv, sau pana la 180W daca exista ventilatie directa in zona cooler-ului.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2019 – Noctua

Lasa-ne un comentariu: