Review – Lenovo IdeaCentre Y900 90DD002MRI

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 4 April, 2016.

Exterior

 
Asa cum observam si in cazul lui Ideapad Y700, cei de la Lenovo se pricep la design, iar Ideacentre Y900 arata asa cum ar trebui sa arate un sistem de gaming – forme indraznete, geam lateral cu un efect fumuriu pe margini si o structura tip fagure in spate, masca frontala cu structura de carbon, led-uri de culoare rosie pe masca frontala si pe latura superioara precum si un mecanism simplu de inlaturare a panoului lateral de pe partea stanga.

Pe partea din spate a carcasei gasim un buton negru – odata glisat acest buton, putem apasa pe clapeta cu textura de carbon dispusa pe latura superioara si panoul lateral poate fi demontat foarte simplu. Pentru a demonta panoul lateral dreapta va trebui totusi sa desurubam doua thumb screws.

 
Exterior-01

Exterior-02

Exterior-03

 
Conectorii frontali se integreaza perfect cu design-ul – gasim aici un card reader, 2 conectori USB 3.0 dintre care unul always on, 2 conectori USB 2.0, cele doua jack-uri audio precum si butonul Power. Latura inferioara este dotata cu picioare din cauciuc, precum si cu un filtru de praf detasabil pentru sursa.
 

Exterior-04

Exterior-05

 

Pe panoul din spate, gasim 2 conectori USB 2.0, un conector PS2, un conector DVI, unul HDMI, un conector VGA, 4 conectori USB 3.0, conectorul Ethernet RJ45 precum si conectica audio uzuala. Placa video este o implementare de referinta, prin urmare conectica este standard – 1 x DVI, 1 x HDMI, 3 x DP. Singurul aspect care nu mi-a placut la acest capitol este lipsa butonului ON/OFF de pe sursa.
 

Exterior-06

Exterior-07

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: