Review – Lenovo IdeaCentre Y900 90DD002MRI

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 4 April, 2016.

 
Spre deosebire de sistemul Acer Predator despre care va povesteam cu ceva timp in urma, care avea un design deosebit in exterior dar se deschidea destul de dificil si nu arata la fel de bine si in interior, Lenovo Ideacentre Y900 este gandit pentru a fi desfacut. Astfel, placa de baza Lenovo Skybay are PCB-ul negru si conectori rosii, sursa AC Bel are cablurile matisate si chiar daca wiremanagement-ul nu este perfect, se observa organizarea atenta a cablurilor.

Sistemul poate adaposti 4 unitati de stocare de 3.5″, 2 unitati de stocare de 2.5″ precum si doua unitati optice – modelul pe care l-am primit la test este dotat cu un HDD Seagate de 2TB, precum si cu un DVD-RW.

Sistemul de racire este bine gandit, Lenovo Ideacentre Y900 fiind dotat cu doua ventilatoare de 120mm pentru intake, montate in masca frontala, si un ventilator de 120mm pentru evacuarea aerului cald din carcasa. Atat ventilatoarele montate pe carcasa cat si ventilatorul montat pe radiatorul de tip tower montat pe procesor sunt dotate cu led-uri rosii.

Singurul detaliu de ordin esetic care diferita de tema sistemului (negru/rosu) este referinta Nvidia GeForce GTX 970. Pe de alta parte, aceasta va arata mult mai bine in varianta Razer Edition, unde toate detaliile sunt verzi.

 
Interior-01

Interior-02

Interior-03

Interior-04

Interior-05

Interior-06

Interior-07

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: