Review – Lenovo IdeaCentre Y900 90DD002MRI

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 4 April, 2016.

Tastatura

 
Asa cum spuneam, noi am primit la test o serie de periferice, dintre care doua (tastatura si mouse) sunt livrate cu sistemul in cazul echiparilor de varf (1699-2399 USD). Cei de la Lenovo s-au decis sa acorde o atentie sporita segmentului “gaming”, prin urmare au produs si o serie completa de periferice pentru gaming.

Tastatura Lenovo Y Gaming Mechanical Keyboard este o tastatura mecanica, care utilizeaza switch-uri Kailh Red si key-caps cilindrice. Tastatura este iluminata in culoarea rosie si avem la dispozitie doua moduri de utilizare – toate tastele iluminate sau doar WASD si sagetile iluminare. Pentru fiecare mod de functionare putem regla intensitatea iluminarii in 5 pasi, de la stins la intensitate maxima.

Tastatura este dotata cu un port USB si cu doua jack-uri audio, pe laterala dreapta, precum si cu 6 taste programabile, doua taste pentru controlul iluminarii, 7 taste multimedia precum si cu taste pentru programarea macro-urilor on the fly. Putem utiliza chiar si un headset de telefon impreuna cu tastatura, datorita adaptorului inclus in pachet.

Desi multi dintre voi nu sunt fani ai swicth-urilor Kailh, trebuie sa va spun ca pe mine personal nu ma deranjeaza iar experienta pe care am avut-o in timpul utilizarii a fost una placuta. Textura de pe armrest si spacebar este interesanta, tastatura este comod de utilizat iar eu prefer switch-urile ceva mai “infundate”, fata de Cherry-urile zgomotoase. Per total tastatura se prezinta bine si poate fi un companion de nadejde in orice joc.

 
Tastatura-01

Tastatura-02

Tastatura-03

Tastatura-04

Tastatura-05

Tastatura-06

Tastatura-07

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: