Review – Lenovo IdeaCentre Y900 90DD002MRI

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 4 April, 2016.

Casti & BT.TN

 
Castile Lenovo Y Gaming Surround Sound sunt solide, confortabile si se aud bine, performanta fiind buna pentru gama de pret din care fac parte (60 USD). Castile au o impedanta de 32 Ohm, un raspuns in frecventa cuprins intre 20 – 20.000 Hz si sunt dotate cu difuzoare de 40mm. In cazul PC-ului, castile se conecteaza pe USB, iar la smartphone prin jack. Singurul neajuns, din punctul meu de vedere, este modul de functionare (7.1 virtual) – as fi preferat o pereche cinstita de casti stereo.

Am apreciat prezenta butoanelor de control dispuse pe fir (volum +/-, Mute mic) precum si faptul ca microfonul este detasabil. Un alt aspect unde perifericele Lenovo puncteaza este design-ul, toate fiind dotate cu logo-ul “Y” iluminat in rosu.
 

Casti-01

Casti-02

Casti-03

Casti-04

Casti-05
 
Am lasat la sfarsit cel mai interesant “periferic” pe care orice client care achizitioneaza un notebook sau un sistem din seria Y700/&900 il va primi, mai precis butonul BT.TN. Ce este acesta? Nimic altceva decat un buton mare si rosu. Ce face el? Ei bine nu, din pacate, cu acest buton nu veti putea sa declansati un atac nuclear asupra inamicilor vostrii din joc. Veti putea totusi sa il conectati la reteaua voastra WiFi si sa presetati o comanda pe FoodPanda (de exemplu shaorma cu de toate si un suc). Apoi, in momentul in care foamea nu va da pace dar voi trebuie sa terminati meciul, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul rosu si un agent de livrare FoodPanda se va prezenta la usa voastra cu nutrientii necesari. Nu, nu vor achita cei de la Lenovo nota, asta trebuie sa faceti voi. Totusi, conceptul Playon/Eaton mi se pare inedit si cine stie, poate in felul asta nu veti mai rata cele mai importante mese ale zilei.
 

Buton-01

Buton-02

Buton-03

Buton-04

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: