Serioux Adventure V1 – prezentare sistem cu APU AMD

Scris de: , in categoria: Diverse, in 10 October, 2014.

Carcasa desi este un model ieftin de la Delux pot sa marturisesc ca nu arata rau, avand in fata doua porturi USB precum si conexiunile audio pentru front panel. DVD-RW este produs de ASUS si, fiind de culoare neagra, se asorteaza perfect cu panoul frontal al carcasei.

Pe panoul I/O regasim toate conexiunile furnizate de placa de baza folosita (in cazul de fata ASRock FM2A88X Extreme6+): 6 porturi USB (4 dintre ele fiind USB 3.0), eSATA, RJ45, un port PS/2 pentru tastatura sau mouse precum si conexiunile pentru placa de sunet integrata (5 mufe jack si una digitala TOS-Link). In ceea ce priveste iesirile video destinate GPU-ului integrat, avem la dispozitie 2 iesiri HDMI, una DisplayPort, una DVI dual-link precum si o iesire VGA.

 

_MG_1217

_MG_1228

_MG_1237

 

Comentarii

9 comentarii la: Serioux Adventure V1 – prezentare sistem cu APU AMD

  1. Parca porcariile alea de la Spire erau mai zgomotoase decat un Trabant.

  2. Este foarte simplu, integratorul de pe meleagurile mioritice mizează pe un segment de cumpărători pentru care un calculator performant este echivalent cu un procesor scump, restul detaliilor tehnice nu le înțeleg și nici nu-i interesează. Daca ar adaugă componente mai scumpe se vor apropia de prețul sistemelor HP și DELL cu care nu ar putea concura.

    Eu ii înțeleg, pana la urma conduc un business cu o organizație nonprofit. In plus va rog sa-mi dați un exemplu de produs low-cost care nu are succes.

  3. Mihai a scris pe:

    mai precis e caca

  4. hizo a scris pe:

    Sursa nu-i atat de proasta precum pare. Duce fara probleme sistemele cu consum de pana in 200 watti, ani la randul. Cam zgomotoasa, fara protectii, dar pt o economie de 50 lei merge luata, pt un sistem de pana in 1200 lei. In eventualitatea adaugarii unei placi video care sa mearga in tandem cu cea integrata – din cele potrivite pt scopul asta, sau a unei alteia mult mai buna care sa duca greul singura, deluxu’ asta la 450 w are mari sanse sa devina pocnitoare de craciun.
    A se retine de catre amatori.
    Memoriile la cel putin 1866, desigur… Integratorii inca nu stiu cu ce se mananca placile video integrate: cu memoriile in dual channel neaparat si cu frecvente cat mai mari. Am vazut neintelegerea asta si la firme mai mari…

  5. Tile a scris pe:

    Carcasa si sursa sunt niste fail-uri mari. O sursa entry-level buna (Fortron, Chieftec, Delta, Sirtec, Super Flower) este ideala pentru un astfel de sistem iar carcasa putea fi aleasa astfel incat sa poata avea 2 locuri pentru ventilatoare de 120 mm. Integratorii autohtoni mai au multa mamaliga de mancat…

  6. (alt) Mihai a scris pe:

    Era bine daca se putea punea un tabel cu specificatiile sistemului, pentru ca nu am inteles exact daca are memorii de 2400MHz sau de 1333MH. Apoi, ma asteptam sa apara cateva teste de benchmark, care este consumul in idle si full load, eventual nivelul de zgomot produs.

    Din poze (pagina 2, foto 3), integratorul nu este in stare sa monteze corect shield-ul ATX pentru ca apare o clema metalica in dreptul display port. Ce pretentii sa mai avem la wire management daca nici montajul nu este corect?

  7. Exe a scris pe:

    Haha! Are dreptate @(alt)Mihai, asa ceva… (se i-a un ciocan si mufa aferenta DP, dupa care se loveste cu ciocanul in mufa pana intra de tot in portul de pe placa de baza, spor la ciocanit!) :)) Foarte inspirat numele modelului Serioux ,,Adventure” v1… probabil varianta a doua o sa fie fara shield-ul ATX.

  8. AMD a scris pe:

    Sa nu ne pierdem in detalii,sursa chiar daca nu e dintre cele mai fericite,memoriile la fel,in ansamblu este un sistem echilibrat si suficient pentru orice,mai putin gameri.

  9. Mihai a scris pe:

    Eu nu am vazut absolut nici o diferenta intre memoriile DDR3 -1333 si DDR3 – 1600. Si am cautat, testat personal.

    Mult mai importanta decat memoriile consider ca este sursa de alimentare si cat de silentios este PC-ul.

Lasa-ne un comentariu: