LAB501 Community Workshop – Editia XIX – Fractal Design

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 27 February, 2019.

La final…

 
… a venit momentul sa ne gandim la Murphy, precum si la buclucasele sale legi. Vedeti voi, o saptamana intreaga temperatura in Bucuresti a tot crescut, astfel incat am iesit la terasa, ba chiar ne-am si bucurat de imbracamintea ceva mai usoara, de primavara. Chiar si cu o seara inainte, pe 21 Februarie, acest lucru era perfect valabil. Desigur, daca tot nu mai organizasem un workshop de ceva timp, fix in ziua programata pentru acesta, in capitala a poposit ninsoarea, precum si un vant teribil de puternic, care ar fi speriat probabil grataragii ceva mai putin experimentati.

Desigur, nu este si cazul nostru – oricat de puternica ar fi vijelia, intotdeuna putem incinge gratarul, ceea ce am si facut, alaturi de curajosii care au stat afara impreuna cu noi. Ne-am delectat cu produse traditionale romanesti bazate pe carne de porc, cum ar fi micii sau carnatii picanti si am povestit despre hardware, ca niste pasionati care se respecta, in mijlocul vijeliei.

Ne-am bucurat sa ii avem inca odata alaturi de noi pe prietenii de la Fractal Design si asteptam cu drag urmatoarea editie… Si pentru ca urmeaza un numar rotund, adica editia cu numarul 20… cel mai probabil ca va fi o editie cel putin iesita din comun!

 

Comentarii

Un comentariu la: LAB501 Community Workshop – Editia XIX – Fractal Design

  1. Xulu a scris pe:

    Pune bre si poze cu micii.. datile trecute direct la sfarsit ma duceam, acum ciuciu!

Lasa-ne un comentariu: