LAB501 Community Workshop – Editia XIX – Fractal Design

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 27 February, 2019.

Fractal Design

 
Dupa un 2018 plin de lansari si produse noi, a urmat un 2019 al carui inceput este cel putin la fel de tumultuoas. Prin urmare, nu e de mirare ca timpul reprezinta o problema pentru noi, iar workshop-urile au fost organizate cu o cadenta ceva mai redusa decat in trecut. Chiar si asa, nu am uitat de LAB501 Community Workshop, iar anul acesta a inceput cu editia XIX, in care i-am avut din nou alaturi de noi pe prietenii de la Fractal Design.

Pentru cei care nu sunt la curent cu subiectul, primul Community Workshop a avut loc in vara lui 2015, invitati fiind Seasonic, in timp ce pentru al doilea Community Workshop ne-am intalnit pe 5 Noiembrie, ca sa discutam despre Thecus si despre NAS-uri. A urmat apoi intalnirea cu Nvidia, in Decembrie, in Ianuarie ne-am intalnit cu Segotep, in Martie i-am avut alaturi de noi pe cei de la FSP iar pe 8 Aprilie declaram deschis sezonul la gratar, alaturi de Sapphire si AMD, sezon continuat cu succes pe 20 Mai alaturi de Thermaltake, in Iunie alaturi de colegii de la Acer, in Iulie alaturi de modderi pasionati, in August, alaturi de Lenovo, alaturi de Fnatic Gear la inceputul lui Septembrie, Seasonic in Septembrie, alaturi de Corsair in Decembrie, alaturi de Samsung in Martie, de Fractal Design in Mai, de Speedlink, in August, de Corsair, pentru a doua oara, in Aprilie, respectiv de MSI Notebooks, in Mai 2018.

De aceasta data au fost alaturi de noi Bugsy_004, pixelgaming, Grip, NCMihai, angel247, marmota, firefox, PSS, Zorrack, Thiefyo si Queenblack, iar evoMAG au fost reprezentati cu succes de catre Marius.

 

Comentarii

Un comentariu la: LAB501 Community Workshop – Editia XIX – Fractal Design

  1. Xulu a scris pe:

    Pune bre si poze cu micii.. datile trecute direct la sfarsit ma duceam, acum ciuciu!

Lasa-ne un comentariu: