LAB501 Community Workshop – Editia a II-a: Thecus

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 9 November, 2015.

LAB501 Community Workshop

 
Primul Community Workshop a fost un real succes, dar noi am fost atat de ocupati cu tot felul de activitati publicistice si nu numai, astfel incat in Octombrie pur si simplu nu am avut timp sa organizam editia a doua. Am reusit totusi sa ne mobilizam in Noiembrie, astfel incat, in seara zilei de 5 Noiembrie ne strangeam iarasi la sediul evoMAG, pentru a diseca asa cum se cuvine tehnologiile unui alt producator.

De aceasta data nu ne-am mai putut bucura de boema terasa, toamna spunandu-si cuvantul in privinta temperaturii de afara, prin urmare ne-am strans in sala de la ultimul etaj, alaturi de forumisti de toate varstele. Au fost alaturi de noi Jocker, GRIP, Kobro, rob, Ncmihai, Snowbawls, Pasatoiu_TD, war4peace, Bugsy004 si ktf, iar sala aproape ca s-a dovedit a fi neincapatoare pentru entuziasmul celor prezenti la fata locului.

Pentru aceasta intalnire am ales subiectul Network Attached Storage, adica NAS, iar producatorul care s-a implicat alaturi de noi a fost Thecus. Deoarece ar fi fost putin cam complicat sa ne viziteze un reprezentant Thecus din Taiwan, Thecus au fost reprezentati de Bogdan Jiscanu, Product Manager NOD (importatorul oficial Thecus in Romania). Cei de la evoMAG au fost alaturi de noi ca de fiecare data, prin Marius Cristea, Implementation Marketing Manager, iar de aceasta data colegul meu Matei a fost si el alaturi de noi, ocupandu-se de partea tehnica a workshop-ului.

 
Intro

Comentarii

2 comentarii la: LAB501 Community Workshop – Editia a II-a: Thecus

  1. Ncmihai a scris pe:

    Oi di mini ce rosu eram! (Sper ca am scris bine!)
    Multumesc lab501 si EvoMAG!

  2. Bogdan Mitrea (Bugsy004) a scris pe:

    Foarte interesant workshop-ul, la cât mai multe!!!
    Toate cele bune tuturor!

Lasa-ne un comentariu: