LAB501 Community Workshop – Editia I: Seasonic

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 11 September, 2015.

LAB501 Community Workshop

 
Cred ca nu reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca LAB501 a fost format de o mana de pasionati de tehnologie care se intalneau pe forumuri pentru a discuta cele mai noi aparitii hardware si pentru a impartasi secrete legate de overclocking. Pe forumuri ne-am cunoscut, acolo am scris primele review-uri si tot de acolo am ajuns sa ne vedem la o bere, sa overclockam impreuna si intr-un final sa ne vina ideea de a pune pe picioare un site unde sa sa publicam toate review-urile noastre.

Multi ani au trecut de atunci si de la primele sesiuni de overclocking am ajuns pe scenele finalelor internationale, de la cateva review-uri am ajuns la mai multe site-uri iar unii dintre noi au acum fire albe in barba. Am invatat multe pe parcurs si am facut multe lucruri minunate alaturi de oameni pasionati, de la demonstratii la lan-party-uri si pana la nelipsitele intalniri la pizza, shaorma si bere. Ba chiar exista o perioada cand forumul era mai mic si ma puteam mandri ca din 1000 de forumisti m-am vazut personal cel putin odata cu jumatate dintre ei.

Din pacate insa in viata nu le poti avea pe toate, asa ca pe masura ce site-urile si forumul cresteau noi aveam din ce in ce mai putin timp la dispozitie pentru a ne intalni cu forumistii. Desigur, ne puteti vedea oricand la un LSE sau la un DreamHack, dar una este sa te intalnesti intr-un cadru restrans si cu totul alta cand esti inconjurat de sute de copii care au venit pentru altceva acolo. Prin urmare, dupa ani de zile in care intalnirile noastre cu comunitatea au fost din ce in ce mai rare, am ajuns la concluzia ca acest lucru trebuie sa se schimbe.

Asa a aparut ideea din spatele LAB501 Community Workshop – o ocazie pentru noi de a ne intalni lunar cu cei mai pasionati membrii ai comunitatii, o ocazie pentru ei de a vedea pe viu cele mai noi tehnologii, o ocazie pentru pasionati de a putea discuta uneori cu oamenii din spatele brand-urilor pe care le folosesc in fiecare zi si nu in ultimul rand, de ce sa ne ascundem dupa deget, o ocazie de a bea o bere impreuna.

Evident, pentru a putea face asa ceva am avut nevoie de parteneri de nadejde, iar cei de la evoMAG nu doar ca au fost alaturi de noi dar au dat dovada de un entuziasm sincer, punandu-ne la dispozitie locatia, infrastructura tehnica precum si “consumabilele” prezente la fata locului (da…suntem adulti cu totii si mai bem cate o bere cand de intalnim… sau cand prezentam… sau cand stam de vorba dupa…).

Incarcati cu entuziasm si bune intentii, alaturi de parteneri de nadejde si de forumisti care de-abia asteptau sa vada despre ce este vorba, mai ramanea un singur aspect – cine va fi compania care se va bucura de onoarea de a fi primul producator participant la un LAB501 Community Workshop. Ei bine nici de aceasta data nu ne-a fost greu sa alegem, prietenii nostrii de la Seasonic fiind la fel de entuziasti ca noi. Atat de entuziasti incat Nils Stallmach a venit special in Romania pentru acest seminar!

 
Intro

Comentarii

5 comentarii la: LAB501 Community Workshop – Editia I: Seasonic

 1. Ncmihai a scris pe:

  Cand este urmatoarea intalnire, Monstru?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  La sfarsitul lunii Septembrie.

 3. Ionut a scris pe:

  Frumoasa idee 🙂 Vrem si la Cluj :))

 4. Budurean gicu a scris pe:

  Particip

 5. Buna ideea, dar putin cam exclusivist. La mai multe.

Lasa-ne un comentariu: