LAB501 Community Workshop – Editia I: Seasonic

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 11 September, 2015.

La final

 
Am incheiat workshop-ul la ceas de seara, urmarind diverse clip-uri cu LAB501, povestind cate in luna si in stele si racorindu-ne cu diverse licori bazate pe hamei. Workshop-ul nu este gandit pentru a ocupa prea mult timp din programul celor prezenti, insa pur si simplu nu ne mai venea sa plecam. Deh, asa se intampla cand oameni cu pasiuni comune nu se mai intalnesc de multa vreme.

Prima editie LAB501 Community Workshop mi-a confirmat ceea ce intuiam deja – ca avem nevoie de o astfel de initiativa pentru a ne intalni mai des cu membrii comunitatii LAB501, ca avem useri nu doar pasionati ci si dotati cu un bagaj impresionant de cunostiinte tehnice, ca nu doar tineretul este pasionat de hardware in zilele noastre iar unii dintre veterani sunt la fel de activi si pasionati chiar si acum, multi ani dupa ce si-au asamblat primul PC.

Nu pot sa nu le multumesc celor de la evoMAG pentru imbratisarea acestei idei dragi noua – locatia este cel putin inedita iar organizarea a fost la inaltime desi a fost vorba despre un prim eveniment de acest gen. De asemenea, le multumim celor de la Seasonic pentru ca au fost alaturi de noi si pentru ca au oferit participantilor oportunitatea de a sta de vorba direct cu un reprezentant Sesonic – Nils… te mai asteptam pe la noi!

Cu toate acestea, sufletul acestui workshop au fost membrii comunitatii noastre, care au fost alaturi de noi desi nu stiau exact despre ce este vorba sau ce se va intampla la fata locurlui. Va multumim baieti si sper ca initiativa noastra este pe placul vostru si vom avea ocazia sa ne mai intalnim de multe ori in cadrul workshop-urilor LAB501!

Inchei aceasta poveste multumim si fericit, pentru ca am avut ocazia de a ma (re)intalni cu oameni cu adevarat pasionati de tehnologie, cu oameni care citesc fiecare articol si care ne-au fost alaturi ani de zile. Aceasta a fost doar prima editie a workshop-ului si cu siguranta ii vor urma multe altele. Stati cu ochii pe LAB501! Eu trebuie sa va las putin, pentru ca ar cam trebui sa ma apuc sa pun la punct urmatoarea editie…

 

Outro

Comentarii

5 comentarii la: LAB501 Community Workshop – Editia I: Seasonic

 1. Ncmihai a scris pe:

  Cand este urmatoarea intalnire, Monstru?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  La sfarsitul lunii Septembrie.

 3. Ionut a scris pe:

  Frumoasa idee 🙂 Vrem si la Cluj :))

 4. Budurean gicu a scris pe:

  Particip

 5. Buna ideea, dar putin cam exclusivist. La mai multe.

Lasa-ne un comentariu: