LAB501 Community Workshop – Editia I: Seasonic

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 11 September, 2015.

Demo

 
Ei bine, cele doua sisteme nu sunt chiar necunoscute cititorilor LAB501, unul dintre ele fiind faimosul Green Monster, cel de-al doilea fiind credincioasa noastra platforma pe care o folosim pentru a testa surse. Ideea din spatele acestor sisteme este una cat se poate de simpla.

Green Monster ne-a permis sa demonstram faptul ca un sistem foarte puternic nu trebuie neaparat sa fie galagios sau fierbinte. Cu ajutorul custom loop-ului construit de noi si al sursei Seasonic Platinum 1000W am obtinut un sistem silentios care a rulat Batman: Arkham Knight cu toate detaliile la maxim cu un framerate minim de 80 fps iar forumistii au putut observa pe viu acest lucru.

Platforma noastra de teste ne-a aratat de ce este capabila sursa Seasonic Platinum 1200W. Astfel, pe un sistem care dupa cateva minute de stress test ajungea sa consume intre 1300 si 1400W, am putut observa faptul ca drop-ul pe rail-ul de 12v este inexistent iar sursa statea linistita la 40 oC in conditiile in care placile video folosite au atins 90 oC in timpul functionarii.

 
Demo-01

Demo-02

Demo-03

Demo-04

Demo-05

Demo-06

Demo-07

Demo-08

Comentarii

5 comentarii la: LAB501 Community Workshop – Editia I: Seasonic

 1. Ncmihai a scris pe:

  Cand este urmatoarea intalnire, Monstru?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  La sfarsitul lunii Septembrie.

 3. Ionut a scris pe:

  Frumoasa idee 🙂 Vrem si la Cluj :))

 4. Budurean gicu a scris pe:

  Particip

 5. Buna ideea, dar putin cam exclusivist. La mai multe.

Lasa-ne un comentariu: