LAB501 Community Workshop – Editia I: Seasonic

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 11 September, 2015.

Seminar

 
Si uite asa, cu forte proaspete si pofta de tehnica de calcul, pe 27 August ne indreptam voiosi spre sediul evoMAG, ca sa pregatim locatia “secreta” pentru forumistii avizi de tehnologie. Incet, incet, ducool2001 , Snowbawls, PasatoiuTD, augustus, GRIP, rob, kobro, war4peace, Jocker, georgesil si Orlov si-au facut aparitia, alaturi de alti invitati de marca precum Triplu_Z. Si uite asa, din spatele id-urilor virtuale din tinerete au aparut pasionati de varsta noastra, oameni in toata firea, din toate domeniile posibile, uniti de o pasiune comuna – hardware-ul.

A nu se intelege ca nu apreciez tineretul pasionat de hardware – departe de mine asa ceva, sunt fericit de fiecare data cand am ocazia sa ne intalnim si sa le arat lucruri minunate care implica hardware si overclocking. Doar ca alaturi de tineri am tot avut ocazia sa ne desfasuram in ultimii ani, pe cand veteranii sunt mult mai retrasi (normal daca ne gandim ca pentru multi hardware-ul este doar o pasiune, care urmeaza familiei si job-ului). Asa ca workshop-ul ne-a oferit nu doar ocazia de a ne intalni cu forumisti ci si ocazia de a revedea unii dintre veteranii contemporani cu noi.

Dupa o serie de discutii cu Nils, participantii si-au ocupat locul “in sala” iar eu am deschis ostilitatile, explicand ideea din spatele LAB501 Community Workshop, discutand putin despre LAB501 si ajungand evident la subiectul workshop-ului, adica Seasonic si strategia producatorului de surse quality. Atat eu cat si Nils am primit o serie intreaga de intrebari pertinente la care ne-a facut o reala placere sa raspundem si dupa scurta prezentare si sesiune de Q&A am trecut la sistemele de demo pregatite pentru acest eveniment.

 
Seminar-00

Seminar-01

Seminar-02

Seminar-03

Seminar-04

Comentarii

5 comentarii la: LAB501 Community Workshop – Editia I: Seasonic

 1. Ncmihai a scris pe:

  Cand este urmatoarea intalnire, Monstru?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  La sfarsitul lunii Septembrie.

 3. Ionut a scris pe:

  Frumoasa idee 🙂 Vrem si la Cluj :))

 4. Budurean gicu a scris pe:

  Particip

 5. Buna ideea, dar putin cam exclusivist. La mai multe.

Lasa-ne un comentariu: