LAB501 Community Workshop – Editia I: Seasonic

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 11 September, 2015.

Prezentare

 
Nu o sa va arat toata prezentarea pe care am tinut-o la fata locului, aceasta fiind rezervata membrilor exclusivisti ai clubului LAB501 Community Workshop. Pot sa va spun insa ca am discutat despre ideea din spatele workshop-ului, dar si despre cateva momente importante din istoria celor de la Seasonic, incepand desigur cu aniversarea de 40 de ani a acestora.

Seasonic sunt un brand premium pe piata surselor pentru PC-uri, precum si un mare OEM. Prin urmare nu este de mirare faptul ca au fost primul producator de surse care a implementat procedee de productie cum ar fi auto insertion sau componente precum SMD-urile. De asemenea, Seasonic au fost prima companie care a comercializat doar surse cu PFC activ, primul producator de surse 80 Plus, primul producator de surse 80 Plus Gold precum si primul producator care a comercializat o sursa 80 Plus fanless.

Asa cum spuneam, nu voi intra in mai multe detalii, deoarece prezentarea si povestea completa sunt apanajul acelor putini norocosi care participa la acest tip de workshop. Vroiam doar sa va faceti o idee despre ce se intampla acolo si despre genul de subiecte abordate.

 
Prezentare-07

Prezentare-08

Prezentare-09

Prezentare-10

Prezentare-11

Prezentare-14

Prezentare-15

Comentarii

5 comentarii la: LAB501 Community Workshop – Editia I: Seasonic

 1. Ncmihai a scris pe:

  Cand este urmatoarea intalnire, Monstru?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  La sfarsitul lunii Septembrie.

 3. Ionut a scris pe:

  Frumoasa idee 🙂 Vrem si la Cluj :))

 4. Budurean gicu a scris pe:

  Particip

 5. Buna ideea, dar putin cam exclusivist. La mai multe.

Lasa-ne un comentariu: