LAB501 Community Workshop – Editia XVII – Corsair

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 16 April, 2018.

Corsair

 
Realitatea nu se potriveste de multe ori cu planurile, iar anul trecut am avut ocazia sa ne convingem de aceasta teorie in cateva randuri, trebuind sa amanam sau sa anulam anumite workshop-uri din motive legate de program, lansare intarziata a unor produse, s.a.m.d. Totusi, asta nu inseamna ca am uitat de workshop-ul nostru, iar Vineri, 6 Aprilie, aveam ocazia sa ne intalnim din nou cu un producator de top, in cadru unui workshop care a fost reprogramat de cateva ori pana acum. Asteptarea a meritat pe deplin, de aceasta data fiind alaturi de noi Andrey Cheban, Technical Evanghelist Corsair, forumistii nostri avand ocazia sa discute fata in fata cu un reprezentant al unui brand cu adevarat indragit in Romania – Corsair.

Pentru cei care nu sunt la curent cu subiectul, primul Community Workshop a avut loc in vara, invitati fiind Seasonic, in timp ce pentru al doilea Community Workshop ne-am intalnit pe 5 Noiembrie, ca sa discutam despre Thecus si despre NAS-uri. A urmat apoi intalnirea cu Nvidia, in Decembrie, in Ianuarie ne-am intalnit cu Segotep, in Martie i-am avut alaturi de noi pe cei de la FSP iar pe 8 Aprilie declaram deschis sezonul la gratar, alaturi de Sapphire si AMD, sezon continuat cu succes pe 20 Mai alaturi de Thermaltake, in Iunie alaturi de colegii de la Acer, in Iulie alaturi de modderi pasionati, in August, alaturi de Lenovo, alaturi de Fnatic Gear la inceputul lui Septembrie, Seasonic in Septembrie, alaturi de Corsair in Decembrie, alaturi de Samsung in Martie, de Fractal Design in Mai si nu in ultimul rand de Speedlink, in August.

De aceasta data au fost alaturi de noi Triplu_Z, Bugsy_004, pixelgaming, guest_13, Pirat, Grip, agarici_cu_pedale, Kretzu_77, war4peace, Zorrack, Snowbawls, NCMihai, M1ssile, kobro, Roby, angel247, m0r0n, mbc si alexxfloo, evoMAG au fost reprezentati cu succes de catre Marius, iar invitatul de onoare din partea Corsair a fost Andrey Cheban.

 

Comentarii

3 comentarii la: LAB501 Community Workshop – Editia XVII – Corsair

 1. Emil Alexandru a scris pe:

  Sunt curios cine poate participa la workshopuri.
  Nu pentru premii ci ca sa va cunosc si incerc grătarul de final.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Emil – vezi pe forum 🙂

 3. Gigel a scris pe:

  Eu nu am vazut specificat ce drivere s-au folosit la gratar!

Lasa-ne un comentariu: