LAB501 Community Workshop – Editia a III-a: Nvidia

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 6 January, 2016.

LAB501 Community Workshop

 
Dupa cum bine stiti, primul Community Workshop a avut loc in vara, subiectul fiind Seasonic, in timp ce pentru al doilea Community Workshop ne-am intalnit pe 5 Noiembrie, ca sa discutam despre Thecus si despre NAS-uri. EI bine, iata ca asa cum am promis, o luna mai tarziu, in Decembrie, aveam sa ne intalnim cu o companie binecunoscuta pentru cititorii LAB501, mai precis Nvidia.

Nici de aceasta data nu ne-am putut bucura de boema terasa, insa nu am dorit sa fim corporatisti, in sala de sedinte, prin urmare am organizat workshop-ul in showroom-ul evoMAG. Au fost alaturi de noi figuri clasice deja pentru workshop, cum ar fi Jocker, GRIP, Kobro, Ncmihai, Snowbawls, Pasatoiu_TD, war4peace si Bugsy004 , precum si noi invitati de seama, care au venit de departe ca sa ne vada, cum ar fi mbc, M1ssile si kretzu77.

Nu in ultimul rand, am avut alaturi de noi echipa evoMAG (Marius, Gabi & company), dar si un invitat de marca de la Nvidia (doar despre asta era vorba). Pentru a raspunde intrebarilor forumistilor si pentru a discuta despre Nvidia, l-am avut alaturi de noi pe Traian Teglet, Regional Marketing Manager Nvidia, Balkans Region.

Ne-am strans cu totii in showroom-ul evoMAG, in seara zilei de 11 Decembrie si dupa ce am pus pe masa saratelele, berea si sucurile, ne-am apucat de treaba.

 
_MG_1625

Comentarii

Un comentariu la: LAB501 Community Workshop – Editia a III-a: Nvidia

  1. Ncmihai a scris pe:

    La multi ani!
    De ce nu ai pus poze cand mai facut praf la MK? 😀

Lasa-ne un comentariu: