LAB501 Community Workshop – Editia VI – Sapphire & AMD

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 19 April, 2016.

LAB501 Community Workshop

 
Buna ziua si bine v-am gasit dragi prieteni. Astazi va voi povesti cum am imbinat doua dintre pasiunile mele arzatoare (IT-ul si gratarul) in cadrul aceluiasi eveniment! Pot spune ca sunt unul dintre norocosii care fac ceea ce le place, iar Vineri, 8 Aprilie 2016, am fost si mai norocos, alaturi de prietenii de la evoMAG, Sapphire si AMD.

De ce? Pentru ca am organizat cel de-al 6-lea LAB501 Community Workshop, alaturi de prieteni dragi – Snowbawls, ktf, war4peace, georgesil, NCMihai, Robison, Bugsy004, kobroro, damnedsky, DaniCJ, Grip, Allex_master – parteneri la fel de dragi – Marius si Iulian de la evoMAG, Dragos de la Sapphire si Iuliana de la AMD – precum si o indeletnicire foarte draga mie – gratarul.

Cum a fost posibil acest lucru? Pai…este foarte simplu. In primul rand, toate workshop-urile organizate pana acum au fost un real succes. Primul Community Workshop a avut loc in vara, subiectul fiind Seasonic, in timp ce pentru al doilea Community Workshop ne-am intalnit pe 5 Noiembrie, ca sa discutam despre Thecus si despre NAS-uri. A urmat apoi intalnirea cu Nvidia, in Decembrie, in Ianuarie ne-am intalnit cu Segotep, iar in Martie i-am avut alaturi de noi pe cei de la FSP.

In al doilea rand pentru ca iarna a trecut si prin urmare noi am avut din nou acces la terasa celor de la evoMAG, unde un gratar ne astepta cuminte inca de anul trecut. Prin urmare, in momentul in care am decis alaturi de Sapphire si AMD ca a venit momentul sa organizam un workshop impreuna, primul lucru la care ne-am gandit a fost terasa…

 
OutroBun

Comentarii

Un comentariu la: LAB501 Community Workshop – Editia VI – Sapphire & AMD

  1. Gata stiu ce am uitat in vinerea aceea, sa imi fac parul…
    Apar in cele mai multe poze, vreo 3 cu spatele dar sunt acolo 🙂
    Succes la mai multe!

Lasa-ne un comentariu: