Review – Sapphire Radeon RX 7600 XT Pulse

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 24 January, 2024.

Sapphire Radeon RX 7600 XT Pulse

 

Ati citit review-ul lui RTX 4070 Ti SUPER? Ei bine mai stati prin zona, pentru ca ziua inca nu s-a terminat, iar noi mai avem lansari de discutat. Pai ce credeati voi, ca numai Nvidia lanseaza placi grafice in aceasta perioada? Nici vorba, dovada si articolul pe care il cititi acum. Se pare ca si cei de la AMD vor sa inceapa anul cu placi grafice noi, insa daca Nvidia au facut miscari in segmentele mainstream si high-end, AMD se concentreaza pe modelele accesibile.

Mai tineti minte cel mai accesibil model din seria RX 7000, lansat anul trecut in vara? Da, la AMD Radeon RX 7600 ma refer. Ei bine, mititelul a primit 8GB RAM in plus si un TDP cu 25W mai ridicat, care a permis si cresterea frecventelor, apoi s-a dat de trei ori peste cap si a devenit AMD Radeon RX 7600XT. Ingenios, nu-i asa?

Ce-i drept, trebuie sa recunoastem, 16GB RAM pe cea mai accesibila placa grafica din serie este ceva mai putin intalnit pana acum, insa ramane de vazut daca nucleul grafic se descurca in situatiile unde chiar avem nevoie de o astfel de cantitate de memorie, mai precis in rezolutii ridicate.

Mai mult decat atat, AMD Radeon RX 7600 XT are un MSRP teoretic de 329 USD, fata de 269 USD in cazul modelului AMD Radeon RX 7600, o diferenta care conteaza destul de mult in aceasta gama de pret, drept urmare astazi vom incerca sa aflam daca aceasta diferenta de pret este justificata sau nu.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: