Review – Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600XT OC

Scris de: , in categoria: Placi video, in 11 August, 2021.

Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600XT OC

 
Ieri v-am povestit despre cea mai recenta aditie adusa seriei RDNA2 de la AMD, mai precis RX 6600XT, in implementarea ASRock RX 6600 XT Phantom Gaming. Asa cum am putut vedea, AMD au completat cu succes seria “Big Navi”, lansand un produs care intrece RTX 3060, mezinul gamei Ampere, pentru un pret similar. Desigur, ce disponibilitate vom vedea in cazul lui RX 6600XT si cat de apropiat va fi pretul din magazine de cel recomandat de AMD, asta ramane de vazut, RX 6600XT intrand la vanzare astazi.

Pana atunci, noua ne-a revenit sarcina de a va prezenta cea de-a doua implementare de RX 6600XT ajunsa in laboratorul nostru, mai precis Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600XT OC, o placa video compacta din seria mainstream a celor de la Sapphire. Asa cum stiti, producatorul asiatic are in portofoliu in momentul de fata 4 serii de produse, in functie de pozitionarea acestora.

Astfel, seria Toxic este dedicata varfurilor de gama, seria Nitro incearca sa ofere cat mai multe dotari pentru un pret corect, seria Pulse este coloana vertebrala, aici fiind lansate implementarile cu un raport calitate / pret iesit din comun, iar seria Radeon este alcatuita din referinte comercializate sub brand-ul Sapphire.

Astazi vom vorbi despre un produs din gama Pulse, mai precis Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600XT OC, o placa video care incearca sa ofere atat un bun raport calitate / pret, cat si un raport optim intre performanta si dimensiune.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600XT OC

  1. Cred ca seria Radeon sunt cele mai bune raportat la calitate/preț. Dar probabil depinde și pentru ce ai nevoie

  2. Cristi a scris pe:

    Eu am cumpărat de-a lungul timpului 2 plăci AMD, la amândouă, după 5 ani de la achiziție le-a expirat suportul atât de la producător cât și din partea Microsoft, iar plăcile au devenit inutilizabile, atât in Excel cat si pe YouTube deoarece la schimbarea imaginilor apărare o sacadare puternică. Am testat zeci de variante de drivere, dar fără nici o îmbunătățire a imaginii, sub Windows 7, dar cu drivere-le vechi era OK. Eu unul, nu o să mai achiziționez niciodată placă video AMD datorită lipsei suportului de la producător ptr versiunile vechi. Prefer Nvidia sau onboard.

Lasa-ne un comentariu: