Review – Sapphire AMD Radeon RX 7600 Pulse

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 11 July, 2023.

Sapphire AMD Radeon RX 7600 Pulse

 
Zi de vara, zi de vara, de canicula si lansari de placi video. Bine, lansarile cu trecut deja, iar noi v-am povestit atat despre noile placi grafice Nvidia, mai precis RTX 4060 si RTX 4060Ti, dar si despre cel mai nou membru din familia AMD, mai precis AMD Radeon RX 7600. Si daca in cazul celor de la Nvidia am discutat despre implementari de la parteneri, in speta GIGABYTE si MSI, in cazul lansarii AMD am avut la dispozitie o implementare de referinta.

Ei bine, asa cum ne-au obisnuit cei de la Sapphire in ultimii ani, in momentul in care discutam despre o lansare de placa video AMD avem la dispozitie atat referinta acestora, cat si o implementare de la Sapphire, iar aceasta implementare ne surprinde intotdeuna, fie prin performanta, fie prin constructie, temperaturi sau nivel de zgomot emis in timpul functionarii.

Drept urmare, de-abia asteptam sa testez implementarea Sapphire pentru RX 7600 si sa va povestesc si voua despre ea, doar ca programul incarcat nu ne-a permis acest lucru… pana astazi. Asa ca astazi vom vedea cum arata o implementare de calitate pentru RX 7600, mai precis Sapphire AMD Radeon RX 7600 Pulse.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: