LAB501 Community Workshop – Editia XVIII – MSI Gaming Notebooks

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 30 May, 2018.

MSI

 
Vineri, 25 Mai 2018, am avut placerea sa aniversam majoratul proiectului nostru denumit LAB501 Community Workshop, alaturi de evoMAG si MSI. Asta inseamna ca am ajuns la editia cu numarul 18, in care am avut ocazia sa vedem pe viu cele mai noi notebook-uri de gaming MSI, dotate cu procesoare Intel Core i7 din cea de-a 8 generatie, mai precis Coffee Lake.

Pentru cei care nu sunt la curent cu subiectul, primul Community Workshop a avut loc in vara lui 2015, invitati fiind Seasonic, in timp ce pentru al doilea Community Workshop ne-am intalnit pe 5 Noiembrie, ca sa discutam despre Thecus si despre NAS-uri. A urmat apoi intalnirea cu Nvidia, in Decembrie, in Ianuarie ne-am intalnit cu Segotep, in Martie i-am avut alaturi de noi pe cei de la FSP iar pe 8 Aprilie declaram deschis sezonul la gratar, alaturi de Sapphire si AMD, sezon continuat cu succes pe 20 Mai alaturi de Thermaltake, in Iunie alaturi de colegii de la Acer, in Iulie alaturi de modderi pasionati, in August, alaturi de Lenovo, alaturi de Fnatic Gear la inceputul lui Septembrie, Seasonic in Septembrie, alaturi de Corsair in Decembrie, alaturi de Samsung in Martie, de Fractal Design in Mai, de Speedlink, in August si nu in ultimul rand de Corsair, pentru a doua oara, in Aprilie.

De aceasta data au fost alaturi de noi soulwise, Bugsy_004, pixelgaming, marinake, Pirat, Grip, war4peace, NCMihai, M1ssile, kobro, angel247, evoMAG au fost reprezentati cu succes de catre Marius, iar invitatul de onoare din partea MSI a fost Erick Tsai. Nu in ultimul rand, fiind vorba despre o data de asemenea importanta (18 editii), am avut placerea sa il avem alaturi de noi si pe Mihai Patrascu, CEO-ul evoMAG.

 

Comentarii

Un comentariu la: LAB501 Community Workshop – Editia XVIII – MSI Gaming Notebooks

  1. Gigel a scris pe:

    Prima oara la pagina 5 m-am dus 🙂
    Apoi am citut articolul !

Lasa-ne un comentariu: