LSE LanParty v16 – Winter’s Refresh

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 25 November, 2016.

La final

 
LSE LanParty… 4 ani… 9 editii… Imi amintesc si acum de acea insorita zi de Martie din 2012, care s-a transformat in noapte pana am plecat noi de acolo. De copiii care erau atunci in anul I. De tinerii studenti pasionati care se ocupau cu organizarea… Unii dintre ei sunt plecati in alte tari acum… altii s-au insurat si au copii la randul lor.

Pe unii i-am vazut ultima oara la editia cu nr 15 (la tine ma gandesc, Tiny). Pe unii poate i-am vazut ultima oara acum (Crimson… poate nu te vad la urmatoarea editie!!!). In fiecare an vedem fete noi, in fiecare an vedem pasiune pentru gaming si bucurie.

Si noi imbatranim de la an la an, dar toata pasiunea asta ne insufla de fiecare data energia de a incepe un nou LSE LanParty cu forte proaspete si entuziasm… ca acum 9 editii. Toata pasiunea asta ne-a facut sa facem ceva ce nu am mai facut de mult la un lan party… sa stam pana la sfarsit. Tarziu in noapte, George mesterea in continuare la carcasa, azteka il asista constiincios iar eu imi dadeam seama ca ramasesem noi si voluntarii LSE.

Si parca nici nu observasem cand rand pe rand fiecare stand fusese strans, fiecare partener plecase acasa, pana si fiecare gamer isi inchisese de mult PC-ul si plecase sa se bucure de premii. Hei… mi-am spus atunci… daca inca putem face asta si nici nu ne dam seama cum trece timpul… de-abia asteptam sa o facem din nou! Bigger, better & uncut – LSE style!

 
outro

Comentarii

2 comentarii la: LSE LanParty v16 – Winter’s Refresh

  1. Doru a scris pe:

    Foarte frumos descris… Imi place ca fara diacritice cunoasteti fete noi in fiecare an 🙂

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Ah…eram sigur ca o sa priveasca cineva problema asa =)))

Lasa-ne un comentariu: