Portretul cititorului 2018 – Chestionar + concurs

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 2 May, 2018.

Portretul cititorului 2018

 

 
Asa cum v-am obisnuit deja in fiecare an, a venit momentul sa aflam din nou preferintele voastre in materie de hardware si tehnologie inteligenta, in cadrul studiului pan-european desfasurat de catre toate site-urile membre in European Hardware Association. Timp de aproape 3 saptamani, pana pe 21 Mai 2018, veti avea ocazia sa completati chestioarul nostru, pe care am incercat de aceasta data sa il optimizam astfel incat sa nu va irosim timpul cu intrebari inutile.

Desigur, pe mine personal ma intereseaza mai putin ce achizitii aveti in plan sau cat veti cheltui in urmatorul an, dar pe de alta parte cati romani sunt interesati de surse de alimentare si cati de tastaturi de gaming reprezinta un subiect interesant in momentul in care discutam despre cititorii celui mai important site hardware din Romania.

Prin urmare, o sa va rog sa va lipsiti de 3 minute din timpul vostru pretios si sa raspundeti chestionarului nostru. Nu dureaza mult, raspunsurile sunt anonime si ne ajutati sa strangem date reale, despre preferintele cititorilor nostrii, care pot influenta pe viitor companiile care va intereseaza sau magazinele care va intereseaza. Nu este obligatoriu, nu avem nevoie nici macar de adresa voastra de email, daca nu doriti sa participati la concurs, pur si simplu aceste raspunsuri ne ajuta in a contura portretul cititorului EHA la inceputul lui 2018.

Pe de alta parte, pentru ca timpul vostru este pretios, in semn de apreciere pentru cei care au completat chestionarul, punem la bataie si un premiu, oferit de magazinul PCSpecialist prin partenerii nostri Parsec Media S.L. Premiul este oferit la nivel european, pentru toti cititorii site-urilor EHA care vor completa chestionarul pana pe 21 Mai si va fi acordat prin tragere la sorti. Este vorba despre un notebook PCSpecialist Recoil II, in valoare de 1500 Euro, a carui configuratie o puteti vedea mai jos.

Daca doriti sa fiti inscrisi in tragerea la sorti, va trebui sa completati campul email de pe ultima pagina a chestionarului, cu o adresa de email valida. Nu sunt necesare date personale (nume, etc) si nu vom utiliza adresa de email in alt scop decat tragerea la sorti pentru acest concurs.

Completarea chestionarului dureaza aproximativ 3 minute si este recomandabil sa intreprindeti aceasta activitate utilizand un desktop / notebook. Castigatorul va fi anuntat la inceputul lunii Iunie. Va multumim pentru timpul acordat si va dorim succes!

 

Comentarii

12 comentarii la: Portretul cititorului 2018 – Chestionar + concurs

 1. Lucian Ion a scris pe:

  Lab501 Hardware Survey 2018
  Multumim!
  Iti multumim pentru timpul acordat chestionarului nostru. Raspunsurile tale sunt importante pentru noi.

 2. Leo a scris pe:

  Iti multumim pentru timpul acordat chestionarului nostru. Raspunsurile tale sunt importante pentru noi.

 3. Dacus a scris pe:

  Interesant chestionarul. Mi-a făcut plăcere să-l parcurg.

 4. Octavian a scris pe:

  Foarte fain chestionarul, la mai multe.. si cu premii daca se poate:)

 5. Niko a scris pe:

  unde-i pleasca ai sa gasesti si romanul. cred ca Stefan cel Mare, Mihai Viteazul si alti mari voievozi romani s-ar intoarce in mormint stiind de situatia in care a ajuns bbiata tara “mincata” si distrusa din interior, de catre proprii rezidenti.

 6. Pop Raul Vasile a scris pe:

  Lab501 Hardware Survey 2018
  Multumesc!

 7. Dacus a scris pe:

  @Niko

  N-am înțeles necesitatea comentariului tău. Dacă sugerezi că noi am dat buzna aici ca să completăm chestionarul Lab501 pentru premiu, te înșeli amarnic.

  Pur și simplu l-am completat din curiozitate și ca să vedem care mai e trendul. Iar oamenii care muncesc aici, pierzând timp și bani, merită să știe și ei că sunt citiți și apreciați, de-aia mai și comentăm.

  Interesant ar fi după ce se anunță câștigătorul să vedem și noi o sinteză, gen Steam Survey.

 8. Sergiu Onofrei a scris pe:

  Interesant

 9. Radu a scris pe:

  done
  succes

 10. vlad0ne a scris pe:

  Extragerea are loc?

 11. Monstru Post author a scris pe:

  Scrie mai sus… Castigatorul va fi anuntat la inceputul lunii Iunie.

 12. Monstru Post author a scris pe:

  Extragerea a avut loc astazi, concursul a fost castigat de un cititor din Italia (HardwareUpgrade.IT). Va multumim pentru participare!

Lasa-ne un comentariu: