Decernarea EHA Reader Awards 2023

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 31 August, 2023.

EHA Reader Awards

 

Buna seara si bine v-am gasit, dragii mei. Asa cum stiti, European Hardware Association, ai care membrii includ printre alte site-uri si LAB501, ofera in fiecare an doua tipuri de premii. European Hardware Awards, cand editorii celor 9 site-uri nominalizeaza si aleg cele mai reusite produse lansate in fiecare an, respectiv EHA Reader Awards (fostul Community Awards), in care voi, cititorii celor 9 site-uri, alegeti brand-urile preferate pentru a fi premiate.

Daca primul eveniment are de obicei loc in primavara, decernarea premiilor avand loc in mod normal in cadrul unei ceremonii organizate in cadrul Computex, Taipei, cel de-al doilea se petrece in toamna, in cadrul IFA Berlin. Astfel, in urma cu aproape doua luni a inceput procedeul de votare al castigatorilor, in care cititorii a 9 site-uri, printre care si voi, cititorii LAB501, au avut ocazia sa aleaga brand-ul preferat. Procesul de votare s-a incheiat in August, iar noi am centralizat datele si am pregatit premiile.

Iar astazi 31 August, in sala principala a hotelului Marriott din Berlin, am intampinat colegii din industrie in cadrul evenimentului organizat de European Hardware Assoctiation, pentru a decerna premiile EHA Reader Awards.

Asa cum stiti, European Hardware Association (EHA) este alcatuita din noua publicatii de tehnologie recunoscute la nivel mondial, mai precis Tweakers din Olanda, io-Tech din Scandinavia, Geeknetic din Spania, Hardware Upgrade din Italia, HardwareLuxx din Germania, KitGuru din Marea Britanie, Cowcotland din Franta, LAB501 din Romania si PurePC din Polonia. Impreuna, aceste publicatii sunt citite de peste 20 de milioane de utilizatori de tehnologie de calcul in fiecare an.

Nu in ultimul rand, trebuie sa va spun ca de aceasta data castigatorul premiului pus la bataie de site-urile EHA pentru cei care au completat chestionarul este un cititor din Germania. Va multumim pentru participare si va lasam in compania brand-urilor castigatoare.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: