European Hardware Association – EHA Reader Awards 2023 – Chestionar + CONCURS

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 6 July, 2023.

EHA Reader Awards 2023

 

 

Asa cum va povesteam nu cu mult timp in urma, a sosit din nou momentul sa stabilim impreuna care produse merita sa fie recompensate in viziunea cititorilor, in cadrul EHA Reader Awards 2023. Evident, si in acest an contam pe parerile voastre, invitandu-va la vot! Procedura de votare este simpla, cititorii putand alege brand-ul preferat pentru componentele pe care le utilizeaza zilnic.

Mai jos veti gasi un document impartit in 4 pagini, in care puteti bifa rapid brand-ul preferat, sau puteti sugera o alta valoare. La final, daca vreti, ne spuneti care credeti ca este produsul care ar trebui sa castige premiul pentru una dintre cele 4 categorii (gaming, overclocking, cea mai buna tehnologie si produsul anului) si puteti sa ne spuneti ce achizitii aveti in plan anul acesta. Asta este tot!

In acest fel, pe langa produsele alese de membrii EHA ca fiind cele mai bune (European Hardware Awards), vom afla si preferatele cititorilor in cadrul EHA Reader Awards 2023. Si pentru ca deja avem o traditie in acest sens, castigatorii vor fi anuntati pe data de 31 August, in cadrul unui eveniment live, organizat in hotelul Marriot din Berlin. Inregistrarea este deja deschisa pentru parteneri.

Desigur, pentru ca timpul vostru este pretios, in semn de apreciere pentru cei care au completat chestionarul, partenerii nostri PCSpecialist, prin colegii de la Parsec Media S.L, pun la bataie si un premiu pe cinste. Acesta este oferit la nivel european, pentru toti cititorii site-urilor EHA (9 tari) care vor completa chestionarul pana pe 20 Iulie si va fi acordat prin tragere la sorti. Este vorba despre un sistem de gaming PCSpecialist Cobalt Pro, echipat cu un procesor Intel Core i5 13600K, o placa de baza GIGABYTE B760 Gaming X AX, o placa grafica Nvidia GeForce RTX 4060Ti, carcasa, memorii, sursa, ventilatoare si fan controller Corsair, precum si un SSD Solidigm P44 Pro de 2TB, impreuna cu Microsoft Windows 11.

Daca doriti sa fiti inscrisi in tragerea la sorti, va trebui sa completati campul email de pe ultima pagina a chestionarului, cu o adresa de email valida. Nu sunt necesare date personale (nume, etc) si nu vom utiliza adresa de email in alt scop decat tragerea la sorti pentru acest concurs. Regula este simpla – un singur om / un singur raspuns, iar adresele de mail sunt sterse dupa ce premiul ajunge la castigator. Puteti completa chestionarul aici, sau in formularul de la sfarsitul paginii curente.

Completarea chestionarului dureaza aproximativ 5 minute si este recomandabil sa intreprindeti aceasta activitate utilizand un desktop / notebook. Va multumim pentru timpul acordat si va dorim succes!

European Hardware Association este o asociatie alcatuita din LAB501 (Romania), HardwareInfo (Olanda), KitGuru (Marea Britanie), Hardwareluxx (Germania), Cowcotland (Franta), Hardware Upgrade (Italia), Geeknetic (Spania), PurePC.pl (Polonia) si iO-TECH (Finlanda). Impreuna, aceste site-uri sustin peste 22 de milioane de vizite pe luna, au o audienta pe Facebook de jumatate de milion de fani si ofera o baza de date cu peste 100000 de articole, review-uri si teste.

 

Comentarii

3 comentarii la: European Hardware Association – EHA Reader Awards 2023 – Chestionar + CONCURS

 1. laur a scris pe:

  felicitari,facetii o treaba excelenta

 2. EugenF a scris pe:

  Nu ati tradus complet intrebarile 1 si 2.
  In original sunt mai lungi.

  1) Cel mai bun brand de CPU-uri? –> Desktop-CPU

  2 ) Cel mai bun brand de CPU-uri ? –> Laptop-CPU

  Rog corectati.

 3. EugenF a scris pe:

  Si intrebarile 16 si 17 nu sunt complete.
  Rog modificati

Lasa-ne un comentariu: