European Hardware Association – Community Awards 2020 – Chestionar + CONCURS

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 13 October, 2020.

Community Awards 2020

 

 
Ehehei, dragii monstrului, 2020 a fost un an cu totul si cu totul special si nu neaparat in sensul bun al cuvantului. Cu toate acestea, viata merge inainte, iar astazi a venit inca o data momentul sa stabilim impreuna care produse merita sa fie desemnate produsul anului in viziunea cititorilor – European Hardware Association – Community Awards 2020 – si in acest an contam pe parerile voastre invitandu-va la vot!

Procedura de votare este simpla, cititorii putand alege brand-ul preferat pentru componentele pe care le utilizeaza zilnic (33 de categorii). Mai jos veti gasi un document impartit in 4 pagini, in care puteti bifa rapid brand-ul preferat, sau puteti sugera o alta valoare. La final, daca vreti, ne spuneti care credeti ca este produsul care ar trebui sa castige premiul pentru una dintre cele 4 categorii (gaming, overclocking, cea mai buna tehnologie si produsul anului) si puteti sa ne spuneti ce achizitii aveti in plan anul acesta. Asta este tot!

La sfarsit, se vor centraliza toate voturile si vom vedea care au fost produsele preferate de cititorii celor 9 site-uri membre EHA. Astfel, pe langa produsele alese de membrii EHA ca fiind cele mai bune (European Hardware Awards), vom afla si preferatele cititorilor (European Hardware Association – Community Awards 2020).

Desigur, pentru ca timpul vostru este pretios, in semn de apreciere pentru cei care au completat chestionarul, partenerii nostri Parsec Media S.L. pun la bataie si un premiu pe cinste. Acesta este oferit la nivel european, pentru toti cititorii site-urilor EHA (9 tari) care vor completa chestionarul pana pe 25 Octombrie, ora 23:59 si va fi acordat prin tragere la sorti. Este vorba despre un display Phitlips Momentum 4K HDR Ambiglow 558M1RY/01, in valoare de ~1440 Euro.

Daca doriti sa fiti inscrisi in tragerea la sorti, va trebui sa completati campul email de pe ultima pagina a chestionarului, cu o adresa de email valida. Nu sunt necesare date personale (nume, etc) si nu vom utiliza adresa de email in alt scop decat tragerea la sorti pentru acest concurs. Regula este simpla – un singur om / un singur raspuns. Puteti completa chestionarul aici, sau in formularul de la sfarsitul paginii curente.

Completarea chestionarului dureaza aproximativ 3 minute si este recomandabil sa intreprindeti aceasta activitate utilizand un desktop / notebook. Castigatorul va fi anuntat pe data de 4 Noiembrie. Va multumim pentru timpul acordat si va dorim succes!

European Hardware Association este o asociatie alcatuita din LAB501 (Romania), Tweakers (Olanda), KitGuru (Marea Britanie), Hardwareluxx (Germania), Cowcotland (Franta), Hardware Upgrade (Italia), Geeknetic (Spania), PurePC.pl (Polonia) si iO-TECH (Finlanda). Impreuna, aceste site-uri sustin peste 22 de milioane de vizite pe luna, au o audienta pe Facebook de jumatate de milion de fani si ofera o baza de date cu peste 100000 de articole, review-uri si teste.

 

Comentarii

Un comentariu la: European Hardware Association – Community Awards 2020 – Chestionar + CONCURS

  1. Tudor Chiosa a scris pe:

    Thanks!

Lasa-ne un comentariu: