Snowflake – LAB501 Christmas Build & Concurs

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 25 December, 2019.

Concurs

 
Ho, ho, ho!!! Este Craciunul si pentru ca ati fost cititori cuminti si ne-ati vizitat des anul acesta, Mos Craciun a trecut pe la colegii de la Fractal Design si a adus o desaga cu premii pentru voi, prieteni dragi. In desaga lui au incaput un AIO Fractal Design Celsius S36, o carcasa Fractal Design Vector RS si o sursa Fractal Design ION 860P, mosul fiind darnic si bun anul acesta!

Pentru a-i atrage atentia Mosului, tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 premii este sa ne lasati un comentariu la acest articol, in care sa ne spuneti care este produsul Fractal Design preferat (ce v-a atras cel mai mult pana acum, sau ce v-ati dori sa folositi pe viitor).

Comentariile se aproba manual, iar perioada sarbatorilor tocmai a inceput, asa ca sa nu va speriati daca nu vedeti comentariul vostru imediat – elfii LAB501 vor avea grija sa il aprobe in cel mai scurt timp.

In ianuarie, ne vom pune caciula de Mos Craciun pe cap si vom extrage 3 norocosi castigatori care vor incepe anul cu una dintre cele 3 bunatati Fractal Design sub brad! Pana atunci, va multumim ca ati fost alaturi de noi si in 2019 si va dorim Sarbatori Fericite, un an nou frumos, plin de bucurii alaturi de cei dragi! Craciun fericit prieteni !!!

Regulament:

– Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sori
– In campul e-mail trebuie trecuta o adresa valida de mail pe care sa va putem contacta in cazul in care castigati
– In campul nume (sau in adresa de e-mail) trebuie trecut numele real pentru validarea castigatorului cu ajutorul unui act de identitate
– Nu sunt acceptate inscrierile multiple (mai mult de o adresa de email / nume)
– Concursul se desfasoara in perioada 25 Decembrie 2019 – 15 Ianuarie 2020 ora 23:59;
– Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, folosind Random.org;
– Castigatorii vor fi anuntati Vineri, 17 Ianuarie;
– In acest concurs se poate inscrie orice cititor LAB501 domiciliat in Romania, exceptie facand, desigur, staff-ul LAB501 si angajatii Fractal Design;
– Castigatorii trebuie sa trimita datele de validare in maxim 72 de ore de la primirea anuntului oficial de castigare a premiului;
– Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestui concurs nu au posibilitatea de a le schimba cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea conditiilor concursului.
– Castigatorii vor fi contactati de staff-ul LAB501 prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare de la data validarii extragerii. Acestia au termen de 72 de ore pentru a transmite Organizatorului datele de contact si de livrare a premiului: numele complet, numar de telefon, adresa completa, adresa de email;
– Premiul va fi livrat castigatorului prin curier – LAB501 asigura transportul exclusiv in Romania
– LAB501 nu isi asuma responsabilitatea pentru:

(i) Email-urile nelivrate datorita defectiunilor sau supraincarcarii retelelor operatorilor de Internet sau ca urmare a functionarii deficitare ori nefunctionarii aplicatiilor utilizate de participanti (soft si/sau hardware);

(ii) Situatiile in care premiul nu este livrat ori inmanat castigatorului ca urmare a unor date de identificare inexistente, false ori incorecte comunicate la inregistrare;

(iii) Dificultatile tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau functionarea defectuoasa a email-ului, fie in cazul www.lab501.ro, fie in cazul participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme.

 

Comentarii

164 comentarii la: Snowflake – LAB501 Christmas Build & Concurs

 1. Catalin Cristache a scris pe:

  Produsul care mi-a atras atentia si mi-a placut este AIO-ul fractal design celsius S36 pentru ca vreau sa imi schimb cooler-ul stock de pe ryzen 5-ul meu, si sa incep sa il overcloackez. Ar fi ideal pentru ca tocmai mi-am luat carcasa si ma gandeam la acest lucru ca pasul urmator in racire. La multi ani! Faceti o treaba super!

 2. Ovidiu Teodorescu a scris pe:

  Carcasa Fractal Design Meshify C TG Dark Tint, arată bine și are o mulțime de posibilități pentru opțiunile de răcire.

 3. Popescu Mihai a scris pe:

  Fractal Define R5 mi se pare cel mai interesant

 4. Octavian Augustin a scris pe:

  Temperaturi bune pentru Snowflake.Sursa Fractal Design Ion+ 860P a fost perfecta si ar fi un castig imens pentru anticul si gurmandul meu pc.

 5. Octavian Augustin a scris pe:

  Fractal Design Ion+ 860P si-a facut datoria si ar fi potenta si cea a Mosului in anticul si gurmandul meu pc.

 6. Papa Lucia a scris pe:

  Mi-a placut carcasa Fractal Design Define S2 din sistemul testat si mi-ar place ca mosul sa imi aduca o carcasa Fractal Design.

 7. Oana Croitoru a scris pe:

  Fractal Design Define S

 8. Cristian Caracaș a scris pe:

  AIO Fractal Design Celsius S36

 9. Cosmin Caracas a scris pe:

  Fractal desing celsius s36 pentru a avea o răcire mai buna la calculator 🙂

 10. Stanciu-Croitoru Teodor a scris pe:

  Imi doresc o sursa Ion+ 860W Platinum pentru silentiozitatea oferita, eu fiind un fan al silent-computing-ului.

 11. Dobrescu Cosmin a scris pe:

  Fractal Design Define S imi face mie cu ochiul. Imi plac materialul fonoabsorbant, layout-ul si faptul ca nu are usa laterala din sticla.

 12. Silviu Simion a scris pe:

  Produsul Fractal Design care mi-a atras atentia este Vector RS. Multumim lab501 pentru concurs.

 13. Ryan a scris pe:

  … si cine a castigat ?

 14. Monstru Post author a scris pe:

  Oups…. se pare ca am uitat sa anunt caatigatorii vineri. Nu e bai, ii anuntam Luni.

 15. Monstru Post author a scris pe:

  Am anuntat castigatorii – https://lab501.ro/stiri/castigatorii-concursului-fractal-design-sunt

Lasa-ne un comentariu: