Kingston DataTraveler HyperX Predator 512GB USB 3.0 Review

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 5 February, 2013.

Kingston DataTraveler HyperX Predator 512GB USB 3.0

 

Dupa ce stick-ul DataTraveler HyperX 128GB a castigat fara drept de apel round-up-ul nostru de stick-uri USB 3.0, avem astazi pe masa de test modelul imbunatatit cu numele de scena: Predator. Imbunatatirile se refera atat la vitezele de transfer care acum ajung la 240MB/s citire si 160MB/s scriere (fata de 225MB/s citire si 135MB/s scriere la modelul anterior) cat si la capacitati care acum urca pana la 1TB (drive care va fi lansat in viitorul apropiat).

 

_MG_0510

_MG_0521

 

Ambalajul este format dintr-o cutie de aluminiu, ceea ce trebuie sa recunoastem ca ofera un aer de premium acestui stick. Inauntru gasim pe langa stick-ul propriu-zis un cablu USB 3.0 pentru cazul in care nu putem introduce stick-ul direct in placa de baza precum si un keychain.

Dimensiunile stick-ul, asa cum probabil va si asteptati pentru o astfel de capacitate, sunt destul de generoase: 72mm x 26.94mm x 21mm. Remarcam atat constructia solida din aluminiu precum si sistemul culisant menit sa protejeze conectorul USB atunci cand stick-ul nu este folosit. Arhitectura interna este bazata tot pe un controller cu 8 canale (Phison pentru modelul de 512GB) impreuna cu 8 chipuri de 64GB Toshiba NAND in tehnologie de 19nm. Pentru a pastra stick-ul la dimensiuni rezonabile, componentele interne sunt asezate pe 3 PCB-uri suprapuse unul peste celalalt.

 

_MG_0528

_MG_0532

 

Comentarii

8 comentarii la: Kingston DataTraveler HyperX Predator 512GB USB 3.0 Review

 1. DeMons a scris pe:

  44 mil ?:| sa 4.5 mill ?:| ..

 2. mNiosu a scris pe:

  Prima varianta DeMons!:)

 3. Foarte interesant ca nu e mare. dupa cum am vazut stick-ul de 1 Tb e cam maricel.

 4. Kios a scris pe:

  Timpul de acces (in ns) nu este relevant?

 5. xplaur a scris pe:

  Acest stick este inca o dovada (oare mai era nevoie?) ca se poate dar nu se vrea! Traiasca economia capitalista!

 6. Arata bine si ar fi foarte util in zilele de azi cand ai nevoie mai mereu sa stochezi sau sa transferi chestii destul de “mari”.

 7. Cos2012 a scris pe:

  Un test real life de copy paste a unor fisiere mari/mici de ce nu ati facut?

 8. dann a scris pe:

  Pentru cat costa imi iau un hdd sau ssd extern mult mai ieftin

Lasa-ne un comentariu: