ASRock Fatal1ty X79 Professional – Review

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 14 May, 2012.

 

De-a lungul timpului am vazut multe modele de placi de baza reusite ale celor de la ASRock, care nu numai ca veneau la preturi mai mici decat concurenta, ci reuseau sa ofere si un nivel cel putin egal de echipare. Sigur, nu intotdeauna au stat asa lucrurile, si cum renumele ti-l castigi numai in timp, prin continuitate, producatorul taiwanez munceste din greu ca sa castige increderea tuturor entuziastilor.

Astazi poposeste pe masa noastra de teste unul dintre modelele lor de top, Fatal1ty X79 Professional. In spate seriei Fatal1ty sta Jonathan Wendel, gamer de talie mondiala, care a colaborat cu ASRock la dezvoltarea placilor din aceasta serie, care ii poarta porecla. In grupul figurilor importante din spatele acestei placi intra totodata si Nick Shih, cunoscut overclocker, care face parte chiar din echipa celor de la ASRock, si se ocupa de dezvoltarea valentelor in overclocking ale placilor de baza.

 

 

Pastrand traditia, schema coloristica se bazeaza pe negru si rosu, asa cum am tot putut vedea in ultimul timp la placile dedicate entuziastilor (seriile ROG sau Classified, de exemplu). Partea frontala este dominata de o schita a chipului lui Wendel, si completata cu cateva dintre facilitatile cheie ale produsului.

Inauntru gasim doua cutii de carton, una pentru placa de baza si alta pentru accesorii. Acestea nu sunt putine, iar printre ele se regasesc toate cele trebuincioase, si anume: bridge-uri SLI (pentru 2-way sau 4-way avem doua scurte si doua lungi, pentru 3-way avem unul dedicat), adaptoare pentru alimentarea S-ATA, cabluri de date S-ATA, negre, I/O backplate, manualul si ghidul de utilizare, front-panel USB 3.0 si un CD cu drivere. Pachet complet deci, nu avem de ce sa ne plangem in legatura cu bundle-ul; urmatorul pas – analiza placii in sine.

 

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: ASRock Fatal1ty X79 Professional – Review

Lasa-ne un comentariu: