ASRock Fatal1ty X79 Professional – Review

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 14 May, 2012.

 

Concluzii

 

Pe masura ce am avansat cu testele, iar problemele au refuzat sa apara, parerea mea despre aceasta placa de baza a evoluat constant. Ca si in cazul precedentei placi din seria Fatal1ty de pe lab501, ajungem la concluzia ca X79 Professional nu are prea multe minusuri. Da, exista mici chichite in BIOS, si sigur ca nu se poate compara cu alti monstri in privinta selectiei componentelor din VRM-ul procesorului, dar rezultatele nu mint.

Placa testata astazi s-a descurcat foarte bine in overclocking, nu cred ca cineva se poate plange din acest punct de vedere, iar BIOS-ul si functionarea placii in general nu au creat probleme. Mai mult, bundle-ul este generos si nici lista cu dotari nu e scurta.

Din pacate, pentru ca pretul este un factor important, imi este imposibil sa dau un verdict pana nu voi vedea acest produs si pe piata romaneasca. Acesta este si motivul pentru care raman cu un gust amar dupa intalnirea mea cu ASRock Fatal1ty X79 Professional: e pacat ca nu se poate gasi in magazinele din Romania, pentru ca este intr-adevar o placa buna, iar pretul ar fi, cel mai probabil, in linie cu ce ne-am obisnuit sa vedem de la ASRock: sub concurenta.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: ASRock Fatal1ty X79 Professional – Review

Lasa-ne un comentariu: