Review – AORUS RGB M.2 NVMe SSD 256GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 11 March, 2019.

Prezentare

 
AORUS RGB M.2 NVMe SSD este livrat intr-un ambalaj sobru, de culoare neagra, in pachet fiind inclus SSD-ul si manualul utilizatorului. SSD-ul este echipat cu un radiator generos dimensionat, in mijlocul caruia troneaza logo-ul AORUS, echipat cu iluminare RGB. Aceasta poate fi controlata cu ajutorul utilitarului RGB Fusion, la fel ca in cazul tuturor componentelor GIGABYTE.

AORUS RGB M.2 NVMe SSD este disponibil in doua variante, mai precis 256GB si 512GB – noi am primit la teste versiunea de 256GB. SSD-ul este construit in jurul controller-ului Phison E12, cuplat cu IC-uri TLC 3D Nand de la Toshiba (BiCS3), fabricate in litografie pe 15nm. Modelul primit la teste este echipat cu 2 IC-uri de 128 GB, in timp ce modelul de 512GB este echipat cu 4 IC-uri, populand jumatate din canalele controller-ului. Ambele modele sunt dotate cu 512MB de memorie cache, au un MTBF declarat de 1.8 milioane de ore si o garantie de 5 ani.

 

Comentarii

7 comentarii la: Review – AORUS RGB M.2 NVMe SSD 256GB

 1. Alice Ionescu a scris pe:

  RGB-ul e alimentat implicit tot prin M.2?
  Nu scade perfomanta?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Ce legatura are alimentarea cu transmiterea datelor? 🙂

 3. cerulliber a scris pe:

  practic Gigabyte poate concura cu MSI si Zotac cu pc-uri facute integral din componentele lor. momentan ramane varianta cu dyi , dar fara integrare cap-coada software. doar doi pasi mai in fata.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  MSI fac surse, carcase, SSD-uri si RAM? 🙂

 5. Ion a scris pe:

  Da si le vand sub alt nume!

 6. Monstru Post author a scris pe:

  Cum ar fi?

 7. Ion a scris pe:

  Era o gluma, evident! 🙂

Lasa-ne un comentariu: