Review – AORUS RGB M.2 NVMe SSD 256GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 11 March, 2019.

AORUS RGB M.2 NVMe SSD

 
Sunt momente in viata care te pun pe ganduri, cum ar fi fost daca… Astazi, de exemplu, nu pot sa nu ma gandesc cum ar fi fost daca AORUS RGB M.2 NVMe SSD era lansat ceva mai devreme si puteam sa il folosim in RTXMas. Desigur, sistemul a iesit bine si asa si undeva, acolo, un client evoMAG se bucura de el chiar in timp ce scriu aceste randuri. Insa AORUS RGB M.2 NVMe SSD s-ar fi asortat de minune cu memoriile AORUS si ar fi completat la fix un build de acest gen.

Din pacate insa, desi l-am vazut pentru prima data in urma cu ~8 luni, la Computex, a durat ceva pana varful de gama al celor de la GIGABYTE a ajuns pe piata. Din fericire, este aici, acum si putem vedea cum se comporta cel mai aratos si performant SSD din portofoliul companiei taiwaneze, care completeaza seria de componente AORUS lansata in ultimul an.

Practic, asa cum spuneam si cu alte ocazii, in momentul de fata putem construi un PC full AORUS, singurele componente pe care trebuie sa le achizitionam de la alti producatori fiind procesorul si hard-disk-ul mecanic. In rest, portofoliul companiei taiwaneze este dotat acum cu toate tipurile de componente, de la placi de baza si placi video si pana la memorii, SSD-uri, surse, carcase, cooler-e, ca sa nu mai mentionam perifericele (mouse, tastatura, mousepad, headset si excelentul monitor AD27QD).

Partea si mai frumoasa, pentru cei preocupati de considerentele estetice, este faptul ca limbajul de design utilizat pentru memorii si SSD este comun, acestea fiind perfect asortate. Si trebuie sa recunoastem… arata bine!

 

Comentarii

9 comentarii la: Review – AORUS RGB M.2 NVMe SSD 256GB

 1. Alice Ionescu a scris pe:

  RGB-ul e alimentat implicit tot prin M.2?
  Nu scade perfomanta?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Ce legatura are alimentarea cu transmiterea datelor? 🙂

 3. cerulliber a scris pe:

  practic Gigabyte poate concura cu MSI si Zotac cu pc-uri facute integral din componentele lor. momentan ramane varianta cu dyi , dar fara integrare cap-coada software. doar doi pasi mai in fata.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  MSI fac surse, carcase, SSD-uri si RAM? 🙂

 5. Ion a scris pe:

  Da si le vand sub alt nume!

 6. Monstru Post author a scris pe:

  Cum ar fi?

 7. Ion a scris pe:

  Era o gluma, evident! 🙂

 8. Daniel Necula a scris pe:

  Stiu ca sincronizarea rgb are un suport foarte limitat. M-am uitat acum pe lista de m2-iuri suportate si vad ca figureaza si acest model. Eu as fi vrut sa fac alta cascadorie , si anume, sa cumpar acest model urmand sa inlocuiesc ssd-ul cu un samsung 970 pro de 512gb.
  Ops, acum am vazut ca ati testat pe alta placa de baza si nu gigabyte din seria aorus.
  Cum functioneaza rgb-ul ?

 9. Daniel Necula a scris pe:

  Dar probabil bat campii am vazut ssd demontat pe youtube si din ce se vede led-uri sunt chiar pe ssd , degi schimband ssd-ul adio rgb.

Lasa-ne un comentariu: