Review – AORUS RGB M.2 NVMe SSD 256GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 11 March, 2019.

Concluzii

 
A durat ceva pana cand SSD-ul NVMe AORUS aratat la Computex a ajuns pe piata, insa, trebuie sa recunoastem, asteptarea a meritat. La fel ca si in cazul monitorului lansat la inceputul anului, cei de la GIGABYTE au facut o treaba buna, preferand sa lanseze doua modele cu un raport calitate / pret bun, precum si cu un aspect inedit.

Desigur, dominatia celor de la Samsung pe aceasta piata este greu de pus la incercare, insa cei care au deja in PC mai multe componente AORUS isi pot asorta acum placa de baza si placa video atat cu un kit de memorii aratos, cat si cu un SSD performant, accesibil si… la fel de aratos.

Si merita remarcata tenacitatea celor de la GIGABYTE, care doar cu 2 ani in urma lansau brand-ul AORUS in Europa, ajungand acum sa aibe in portofoliu o gama intreaga de produse sub brand-ul de varf, AORUS, unele dintre ele chiar iesite din comun prin prisma raportului calitate / pret.

AORUS RGB M.2 NVMe SSD este cu siguranta unul dintre ele, prin urmare nu putem decat sa asteptam aparitia acestuia si in magazinele din Romania. Acum, din punctul meu de vedere, s-ar impune si lansarea unui nou model de carcasa, ceva mai incapator decat batrana C300.
 

Comentarii

7 comentarii la: Review – AORUS RGB M.2 NVMe SSD 256GB

 1. Alice Ionescu a scris pe:

  RGB-ul e alimentat implicit tot prin M.2?
  Nu scade perfomanta?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Ce legatura are alimentarea cu transmiterea datelor? 🙂

 3. cerulliber a scris pe:

  practic Gigabyte poate concura cu MSI si Zotac cu pc-uri facute integral din componentele lor. momentan ramane varianta cu dyi , dar fara integrare cap-coada software. doar doi pasi mai in fata.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  MSI fac surse, carcase, SSD-uri si RAM? 🙂

 5. Ion a scris pe:

  Da si le vand sub alt nume!

 6. Monstru Post author a scris pe:

  Cum ar fi?

 7. Ion a scris pe:

  Era o gluma, evident! 🙂

Lasa-ne un comentariu: