Computex 2018 – AORUS

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 June, 2018.

AORUS

 
Daca in TWTC am putut vedea noile notebook-uri, iar actuala generatie de placi de baza a fost expusa in Nangang, adevaratele noutati au fost prezentate in spatele usilor inchise, in apartamentul VIP inchiriat de GIGABYTE in fiecare an in Taipei 101. Aici am putut vedea noile SSD-uri S-ATA GIGABYTE si am primit semne cum ca in curand s-ar putea sa vedem si ceva mai extrem la capitolul SSD-uri.

Nu in ultimul rand, am putut vedea pe viu noile memorii AORUS RGB, compania taiwaneza aducand o abordare inedita in industrie la acest capitol. Astfel, pentru a oferi kit-uri dual-channel cu un bun raport calitate / pret, pastrand insa aspectul pe care utilizarea unui kit alcatuit din 4 stick-uri de memorie il ofera, cei de la AORUS au inclus in pachet doua DIMM-uri de memorie, precum si doua dummy-uri, dotate cu aceleasi radiatoare si iluminare RGB, fara a avea insa IC-uri dispuse pe ele. Astfel, vom obtine acelasi efect spectaculos ca si in cazul utilizarii unui kit alcatuit din 4 stick-uri de memorie si in cazul in care utilizam un kit de 2 x 8GB.

Am vazut de asemenea solutii industriale de SSD-uri PCI-E, hub-uri pentru ventilatoare, ba chiar si o sursa AORUS, mai precis AP850GM. Totusi, GIGABYTE sunt in primul rand un mare producator de placi de baza, prin urmare adevaratele bunatati le-am intalnit la acest capitol, fiind vorba de doua modele care au fost aratate pentru prima data la Computex.

Este vorba despre AORUS X399 Xtreme, o placa de baza high-end dedicata procesoarelor din familia AMD Threadripper, dar si AORUS B450 Pro WiFi, o placa de baza accesibila dedicata procesoarelor Ryzen din cea de-a doua generatie.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – AORUS

Lasa-ne un comentariu: