Review – Corsair Dominator Platinum RGB 3600MHz CL18 64GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 1 March, 2019.

Corsair Dominator Platinum RGB 3600MHz CL18 64GB

 
Corsair au intrat mai tarziu in cursa memoriilor RGB, iar implementarile lor au fost intotdeauna discrete, ceea ce a prins de minune la publicul non-asiatic. Totusi, chiar daca Vengeance PRO RGB veneau cu specificatii de top si 10 zone adresabile independent, un varf de gama veritabil lipsea din portofoliul Corsair. Acesta a fost prezentat pentru prima oara la CES-ul de la inceputul acestui an, insa de-abia acum vede lumina zilei, prin urmare a dat o fuga si in laboratorul nostru, pentru un review.

Implementarea iluminarii prezenta in Corsair Dominator Platinum RGB este cea mai avansata tehnologic de pana acum. Avem 12 zone care pot fi iluminate si controlate independent, cu un total de 16 efecte care pot fi configurate dupa bunul plac (12 in mod hardware si 4 software). Adevaratul atu scos din maneca de Corsair sunt LED-urile Capellix, de dimensiuni extrem de reduse (0.2mm³ fata de 2.8mm³ cat are un LED RGB uzual), mai luminoase cu pana la 60% si cu un consum cu pana la 40% mai redus pentru aceeasi intensitate luminoasa.

PCB-ul in 10 straturi se descurca de minune, atat cu controlul iluminarii RGB, cat si cu sustinerea unor frecvente ridicate de functionare, pana la 4800MHz CL18. Noi ne vom delecta astazi cu un kit 8x8GB tactat din fabrica la 3600MHz CL18, destul de mult pentru un kit format din 8 module. Dupa ce salivati putin la poza de mai jos, va astept pe pagina 2.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Corsair Dominator Platinum RGB 3600MHz CL18 64GB

Lasa-ne un comentariu: