Review – Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3200MHz 16GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 28 January, 2019.

Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3200MHz 16GB

 

Cum cursa Megahertzilor si a latentelor nu mai impresioneaza pe nimeni in ziua de azi, producatorii s-au concentrat in principal pe aspect. Lucrul acesta l-am putut vedea inca de acum ceva timp, cand a luat nastere fenomenul denumit modding, precum si curentul RGB (care pare ca nu se mai termina). Dupa Vengeance LED si Vengeance RGB, anul trecut Corsair au lansat pe piata si versiunea de top in materie de memorii DDR4 iluminate: Vengeance RGB PRO. Aceasta vine cu un design nou, zone iluminate marite semnificativ precum si cu 10 zone adresabile independent (Vengeance RGB avea o singura zona).

Vengeance RGB PRO se gasesc atat in culoarea neagra cat si in culoarea alba cu capacitati de la 16GB (2x8GB) pana la 128GB (8x16GB). In ceea ce priveste frecventa certificata de functionare, aceasta incepe la 2666MHz CL15 si – cel putin pentru moment – ajunge la un maxim de 3600MHz CL18 (pentru modulele de 8GB) si 3466MHz CL16 (pentru cele de 16GB). Sunt planuri ca frecventa sa urce pana peste 4000MHz, insa calitatea IC-urilor a scazut atat de mult incat acest lucru nu este posibil momentan pentru un model de serie. Controlul iluminarii modulelor Vengeance RGB PRO se poate face cu acelasi utilitar iCUE folosit si de restul componentelor Corsair (tastatura, mouse, casti, controller lumini, etc).

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3200MHz 16GB

  1. dor a scris pe:

    Dragute placutele! Abia astept sa iau unele fara RGB 😉

    Mi-ar fi placut sa vad un test si pe platforma AM4 pentru a avea o imagine de ansamblu mai buna. Procesoarele acestea sunt mai sensibile la memorii, iar memoriile bune influenteaza performanta procesorului destul de mult, in general in contrast cu platformele Intel similare pe la acelasi nivel de pret.

  2. maxu a scris pe:

    In sfarsit preturi in scadere. Acceptam leduri la bani de “Vengeance” ?
    Daaaa, clar

Lasa-ne un comentariu: