Review – Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3200MHz 16GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 28 January, 2019.

Concluzii

 

Iluminarea cu 10 zone mult imbunatatita fata de modelul anterior pune Corsair Vengeance RGB PRO la masa cu GSkill TridentZ RGB, poate cel mai de temut adversar in aceasta categorie. Pretul de aproximativ 800lei pentru Vengeance RGB PRO 16GB 3200MHz CL16 face ca acesta sa devina o alegere recomandata fata de Vengeance RGB, care este comercializat la acelasi pret (cel putin in Romania). GSkill TridentZ RGB este mai scump, dar beneficiaza de un binning mai bun, majoritatea celor testate de noi urcand fara probleme la 4000MHz.

Ma bucur sa vad ca producatorul american asculta feedback-ul utilizatorilor si a lansat Vengeance RGB PRO, implementarea initiala non-PRO avand o lumina discreta, care nu putea fi configurata pe mai multe zone. Performanta in overclocking a fost si ea la inaltime pentru varianta de 3200MHz CL16, stabilitate perfecta la 3200MHz 14-14-14 si 3733MHz 16-16-16 cu tensiune de alimentare stock fiind ceva destul de greu de obtinut. Pentru cei interesati, seria Vengeance RGB PRO este deja disponibila in Romania, asadar dati fuga pe magazinul vostru online preferat si vedeti daca va face cu ochiul vreunul dintre modele.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3200MHz 16GB

  1. dor a scris pe:

    Dragute placutele! Abia astept sa iau unele fara RGB 😉

    Mi-ar fi placut sa vad un test si pe platforma AM4 pentru a avea o imagine de ansamblu mai buna. Procesoarele acestea sunt mai sensibile la memorii, iar memoriile bune influenteaza performanta procesorului destul de mult, in general in contrast cu platformele Intel similare pe la acelasi nivel de pret.

  2. maxu a scris pe:

    In sfarsit preturi in scadere. Acceptam leduri la bani de “Vengeance” ?
    Daaaa, clar

Lasa-ne un comentariu: