Review – Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3200MHz 16GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 28 January, 2019.

 

 

Masca superioara ce bloca iluminarea in cazul Vengeance RGB a fost eliminata in pentru versiunea PRO, in timp ce, pentru o lumina mai puternica pe partea de sus, avem multiple santuri. Tot pentru un efect deosebit, plexiglass-ul este mat si beneficiaza de cateva decupaturi pe laterale. PCB-ul custom de culoare neagra asigura stabilitatea in functionare, lucru important, mai ales avand in vedere faptul ca avem integrata si partea de iluminare cu 10 zone, care este destul de complexa.

Noi am primit la test varianta alba a memoriilor, certificata pentru o functionare la 3200MHz cu latente 16-18-18-36 la o tensiune de alimentare de 1.35v. Revizia 4.31 ne spune faptul ca aceste memorii sunt dotate cu celebrele IC-uri Samsung B-die, un bin mediocru (3200C16), dar totusi ne putem considera norocosi. Vorba aia, daca tot platim un pret premium pentru un kit de memorie macar sa aiba si IC-uri de calitate care sa ne permita ceva flexibilitate in ceea ce priveste raportul frecventa / latente.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 3200MHz 16GB

  1. dor a scris pe:

    Dragute placutele! Abia astept sa iau unele fara RGB 😉

    Mi-ar fi placut sa vad un test si pe platforma AM4 pentru a avea o imagine de ansamblu mai buna. Procesoarele acestea sunt mai sensibile la memorii, iar memoriile bune influenteaza performanta procesorului destul de mult, in general in contrast cu platformele Intel similare pe la acelasi nivel de pret.

  2. maxu a scris pe:

    In sfarsit preturi in scadere. Acceptam leduri la bani de “Vengeance” ?
    Daaaa, clar

Lasa-ne un comentariu: