Review – diskAshur2-SSD

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 27 December, 2018.

Concluzii

 
Desi este vorba despre o companie relativ tanara, iStorage fiind infiintata in 2009, diskAshur2-SSD demonstreaza o buna intelegere a pietei, dotari cum ar fi posibilitatea setarii unui pin pentru distrugerea datelor, respectiv posibilitatea de a seta pinuri separate pentru administrator si pentru utilizator lipsind in cazul anumitor produse ale concurentei. Mai mult decat atat, certificarile obtinute de compania britanica sunt impresionante, garantand practic nivelul ridicat de securitate al datelor pe care diskAshur2-SSD il ofera.

Desigur, securitatea si viteza de transfer vin cu un pret, diskAshur2-SSD avand un pret de pornire de 2000 RON pentru versiunea de 512GB testata de noi. Pe de alta parte, daca va intereseaza mai mult capacitatea decat viteza, puteti opta pentru modelul HDD de 4TB pentru aceeasi suma. Personal prefer modelul SSD, pentru viteza ridicata de transfer.

diskAshur2-SSD este o buna optiune pentru cei care lucreaza cu date sensibile, care necesita un nivel de securitate foarte ridicat. Practic, cu o astfel de unitate, accesul controlat la informatie este garantat, diskAshur2-SSD fiind un gadget demn de arsenalul lui James Bond.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – diskAshur2-SSD

Lasa-ne un comentariu: