ASRock X99 OC Formula / 3.1 – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 13 May, 2016.

ASRock X99 OC Formula / 3.1

 

Broadwell-E, urmasul de drept al lui Haswell-E, pandeste dupa colt iar noi ne vom putea juca cu 10 nuclee / 20 threaduri pe litografie de 14nm cat de curand. Vestea buna pentru entuziasti este ca noua generatie va fi compatibila cu actualele placi de baza echipate cu PCH-ul Intel X99 si socket LGA2011 v3, doar un update de BIOS fiind necesar pentru acest lucru.

Placa aflata in atentia noastra astazi, ASRock X99 OC Formula a aparut destul de tarziu pe piata, aceasta fiind si motivul pentru care articolele noastre ce tratau Haswell-E au fost bazate pe Rampage V Extreme de la ASUS si X99-SOC Champion de la Gigabyte. Cea din urma este si acum cotata ca fiind cea mai buna placa de baza de overclocking echipata cu PCH-ul X99, lucru recunoscut de altfel si in cadrul decernarilor premiilor EHA de anul trecut. Vom vedea totusi cum stau lucrurile atunci cand va aparea Broadwell-E pe piata.

Desi nu s-a bucurat de atata atentie ca produsele competitorilor, ASRock X99 OC Formula / 3.1 este o placa de baza de top ce nu va dezamagi cu siguranta fanii marcii, venind din fabrica cu lac preaplicat pentru a preveni defectarea placii in urma sesiunilor subzero. De la inceput va pot spune ca nu voi rula nici-un test de overclocking folosind aceasta placa pentru ca Broadwell-E e atat de aproape incat e pacat sa catalogam aceasta placa folosind un procesor Haswell-E. Haideti asadar sa mergem mai departe si sa vedem cu ce noutati vine seria de overclocking a producatorului taiwanez.

 

2

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: