ASRock X99 OC Formula / 3.1 – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 13 May, 2016.

Concluzii

 

Pretul la care poate fi gasita ASRock X99 OC Formula / 3.1 in magazine este de 1700 lei in timp ce varianta fara placa suplimentara USB 3.1 se invarte in jurul sume de 1500 lei. Vom testa aceasta placa mai in amanunt atunci cand se va lansa Broadwell-E dar pentru cei care nu pun mare pret pe USB 3.1 si nu au nevoie de 4 sloturi de memorie este imposibil sa gasesti o placa de baza cu un raport pret / calitate mai bun decat Gigabyte X99-SOC Champion (~1250 lei).

X99 OC Formula / 3.1 se bazeaza pe succesul avut de ASRock cu Z97 OC Formula dar intarzierea pe piata impreuna cu modelele solide lansate de competitori fac ca succesul acestui model sa nu fie pe masura hype-ului creat in prealabil. Lacul ce vine preaplicat din fabrica, butoanele RapidOC ce se dovedesc utile in practica dar si solutia audio peste medie fac ca aceasta placa sa reprezinte o alegere de luat in seama.

Adevarata piatra de incercare pentru placile de baza X99 va fi atunci cand vor trebui sa dea piept cu bestia cu 10 capete numita Broadwell-E, atunci expertiza si munca echipei care se ocupa de BIOS va iesi cu adevarat in fata. Pana atunci ne vom delecta cu o lansare de placa video, in curand pe ecrane… erm… adica Lab501! Si din spusele lui Monstru…va fi ceva demn de urmarit!

 

2

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: