B450 AORUS Pro, B450 AORUS M si GIGABYTE B450M DS3H pregatite de lansare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 7 July, 2018.

Concluzii

 
Daca despre B450 AORUS Pro v-am povestit deja de la Computex, iar GIGABYTE B450M DS3H este listata deja pe site-ul producatorului, astazi ati putut vedea primele imagini publicate cu B450 AORUS M, motiv pentru care am si redactat acest material. Seria AMD B450 de la AORUS / GIGABYTE arata destul de bine, singurul produs care lipseste si pe care il astept cu interes fiind o versiune mini ITX, mai precis GIGABYTE AB450N Gaming WiFi.

Pana atunci, trebuie sa va spun ca placile de baza B450 isi vor face aparitia in magazine spre sfarsitul acestei luni, prin urmare, daca aveati in plan achizitia unui PC accesibil cu Ryzen, puteti sa mai asteptati cateva saptamani pentru a achizitiona o placa de baza dotata cu chipset B450.

Vara aceasta se anunta cu siguranta a fi fierbinte din punct de vedere al lansarilor hardware, iar noi vom incerca sa va tinem la curent cu cele mai noi produse, indiferent daca este vorba despre procesoare, placi video sau placi de baza. Si trebuie sa va spun… se pregatesc lucruri monstruoase in aceasta vara!!!
 

Comentarii

6 comentarii la: B450 AORUS Pro, B450 AORUS M si GIGABYTE B450M DS3H pregatite de lansare

 1. GreuHip a scris pe:

  Sa intelegem ca in august se lasa cu monstru?

 2. In ce an traim de se intampla ca si varianta atx a placii sa aiba un singur header usb 3?

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Laurentiu – majoritatea carcaselor au un singur conector, pentru 2 porturi USB 3 frontale. De ce ar fi nevoie de mai mult pe o placa de baza mainstream?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  GreuHip – depinde la care monstru te referi 🙂

 5. GreuHip a scris pe:

  ala cu multe nuclee

 6. Monstru Post author a scris pe:

  Noi o sa ne jucam cu el inca din Iulie, dar da, in August vine

Lasa-ne un comentariu: