Prezentare – B450 AORUS PRO

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 12 July, 2018.

B450 AORUS PRO

 
In ultima vreme cei doi producatori de chipset-uri, AMD si Intel si-au facut un obicei din a lansa decalat chipset-ul high-end si chipset-urile mainstream. Astfel, daca despre AORUS Z370 Gaming 7, de exemplu, v-am povestit in Septembrie 2017, despre AORUS B360 Gaming 3 si AORUS H370 Gaming 3 WiFi v-am povestit de-abia in Aprilie, cand au fost lansate.

Similar, tot in Aprilie va prezentam varful de gama AORUS X470 Gaming 7 WiFi, iar astazi a venit momentul sa analizam B450 AORUS PRO. Desigur, despre aceasta ati putut afla informatii inca de la Computex, iar imaginile oficiale vi le-am aratat chiar in urma cu cateva zile. Totusi, una este sa discutam despre imagini oficiale si alta este sa avem placa de baza pe masa de teste, prin urmare astazi vom arunca o privire ceva mai atenta asupra primei placi de baza cu chipset B450 ajunsa in laboratorul nostru.

Asa cum v-am povestit deja in materialul publicat in urma cu cateva zile, B450 este chipset-ul dedicat placilor de baza AMD mainstream, singurele diferente notabile intre acesta si X470 fiind prezenta unui singur slot PCI-E 3.0 x16, respectiv imposibilitatea de a configura o solutie NVMe RAID. In rest, discutam despre acelasi chipset, care suporta aceleasi functii si tehnologii, inclusiv StoreMI sau XFR2.
 

Comentarii

7 comentarii la: Prezentare – B450 AORUS PRO

 1. Alice Ionescu a scris pe:

  Sa înțeleg ca veți fi in Germania după 20 August?

 2. Alice Ionescu a scris pe:

  Sa înțeleg va veți fi in Germania după 20 August? 🙂

 3. Monstru Post author a scris pe:

  🙂

 4. TitanMan a scris pe:

  Voi știți sigur că apare GTX 1180 până la sfârșitul anului? Erau multe zvonuri ba iulie,ba august, undeva înainte de sărbătorile de iarna.

 5. niko a scris pe:

  voi va plimbati prin EU si eu nu am fost niciodata pe litoralul romanesc iar la munte din ’98. E corect asa ? Asta e normalitatea la care visau predecesorii nostri ? In alta ord. de idei, f. bun articot. Thx.

 6. Gigel a scris pe:

  Pai…. deja ai pus mana pe.. ea! 🙂

 7. Alice Ionescu a scris pe:

  1180 Founders / referința posibil sa fie disponibile in magazine la noi prin Septembrie, implementările after market după Octombrie-Noiembrie. Depinde însă mult de cât de disponibile vor fi memoriile GDDR și dacă nu mai începe o alta febra a minatului.

Lasa-ne un comentariu: