Prezentare – B450 AORUS PRO

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 12 July, 2018.

 
B450 AORUS PRO este dotata cu un slot PCI-E 3.0 x16, un slot PCI-E 2.0 x4 si 2 slot-uri PCI-E 2.0 x1. La capitolul stocare intalnim doua slot-uri M.2 protejate cu ajutorul cate unui heatsink, respectiv 6 conectori S-ATA 3. Conexiunea la retea este asigurata de controller-ul Intel i211AT, B450 AORUS PRO nefiind dotata cu conectivitate WiFi (pentru doritori exista modelul B450 AORUS PRO WiFi). Totusi, avem de-a face cu o solutie audio moderna, alcatuita dintr-un controller Realtek ALC1220-VB, condensatori WIMA FKP2 si condensatori Nichicon Fine Gold.

B450 AORUS PRO este dotata cu doi conectori LED RGBW, care suporta benzi LED digitale controlabile prin utilitarul RGB Fusion, 4 conectori PWM pentru ventilatoare, compatibili cu tehnologia Smart Fan 5 cu Fan Stop, un header pentru doi conectori frontali USB 3.0, doua header-e pentru 4 conectori frontali USB 2.0 si nu in ultimul rand, o solutie Dual BIOS.

 


 

 

Comentarii

7 comentarii la: Prezentare – B450 AORUS PRO

 1. Alice Ionescu a scris pe:

  Sa înțeleg ca veți fi in Germania după 20 August?

 2. Alice Ionescu a scris pe:

  Sa înțeleg va veți fi in Germania după 20 August? 🙂

 3. Monstru Post author a scris pe:

  🙂

 4. TitanMan a scris pe:

  Voi știți sigur că apare GTX 1180 până la sfârșitul anului? Erau multe zvonuri ba iulie,ba august, undeva înainte de sărbătorile de iarna.

 5. niko a scris pe:

  voi va plimbati prin EU si eu nu am fost niciodata pe litoralul romanesc iar la munte din ’98. E corect asa ? Asta e normalitatea la care visau predecesorii nostri ? In alta ord. de idei, f. bun articot. Thx.

 6. Gigel a scris pe:

  Pai…. deja ai pus mana pe.. ea! 🙂

 7. Alice Ionescu a scris pe:

  1180 Founders / referința posibil sa fie disponibile in magazine la noi prin Septembrie, implementările after market după Octombrie-Noiembrie. Depinde însă mult de cât de disponibile vor fi memoriile GDDR și dacă nu mai începe o alta febra a minatului.

Lasa-ne un comentariu: